Tilbage til oversigt
Liga Partner

Manchester City, Atletico Madrid … og GOG

Acronis er et schweizisk firma med partnerskaber i store, internationale sportsbrands som Arsenal, Manchester City og Ajax Amsterdam. Nu har virksomheden også indgået samarbejde med den sydfynske håndboldklub GOG. Den forsvarende danske mester er den første nordiske klub, som kommer med i det fine selskab. Og det er den første håndboldklub nogensinde. Det viser, at GOG er blevet et stort brand – også internationalt – med mange gode værdier, som både store og små virksomheder kan spejle sig i.

Aftalen er kommet i stand med hjælp fra GOG’s mangeårige værdsatte partner, Kortermann-IT, som i en årrække har samarbejdet med Acronis.

GOG-spillerne skal i næste sæson bære en udebanetrøje i Acronis-blå og med både Acronis- og Kortermann-IT-logoet på trøjen. Derudover vil der også blive arrangeret events i Schiøtz-loungen for kunder og potentielle kunder.

Acronis er en international virksomhed med speciale inden for databeskyttelse og IT-sikkerhed. Deres Acronis Cyber Protect-løsning er tilgængelig på 26 sprog i over 150 lande og bruges af 18.000 serviceudbydere til at beskytte over 750.000 virksomheder.

Læs hele pressemeddelelsen her