Tilbage til oversigt

Mark Strandgaard: Lyspunkter trods nederlag i Berlin

GOG-topscorer Mark Strandgaard var ikke længe i tvivl om, hvad der var forskellen på de to hold, da han onsdag aften gjorde status på 29-37-nederlaget til Füchse Berlin i EHF Cuppens gruppespil.

“Vi taber, fordi vi fysisk er bagefter i lange perioder af kampen, og fordi vi er alt for benovede over deres fysik og deres fart,” sagde Mark Strandgaard, der alligevel kunne pege på flere lyspunkter i oplevelsen i Max-Schmeling-Halle.

Personligt kunne Mark Strandgaard med otte scoringer tillade sig at sige, at han havde luret den legendariske målmand Silvio Heinevetter, og i det hele taget mente GOG-fløjen, at der var flere positive elementer at tage med hjem fra det tyske.

Blandt andet det faktum, at Jakob Larsen lod mange spillere få del i oplevelsen.

“Det er dejligt, at hvis man kigger op på måltavlen, så kan man se, at stort set alle er kommet på. Det vidner om, at de, der skal aflastes, bliver aflastet. Og at de, der kommer ind, gør en god figur og bringer sig selv på tavlen,” konstaterede han.

GOG overlader med nederlaget førstepladsen i Gruppe A til netop Füchse Berlin. De to hold mødes i Odense den 12. marts, og du kan finde billetter til håndboldbraget hér.