Tilbage til oversigt

Mathias Albrektsen stopper i GOG

Efter 26 år i GOG har Mathias Albrektsen valgt, at den her sæson bliver den sidste i klubben i den her omgang. Ligaholdets assistenttræner stopper i GOG til sommer.

”Der er ingen tvivl om, at GOG har været mit liv, og jeg er yderst taknemmelig for alle de år, jeg har haft her. En klub, der har været med til at forme mig til den person, jeg er blevet. Der er ikke et af de 26 år, jeg ville have været foruden,” siger Mathias Albrektsen, der også har været træner for flere ungdomshold i GOG og høstet en lang række medaljer.

GOG udvikler ikke kun talenter på banen – også på sidelinjen. Efter flere år som assistenttræner i GOG er Mathias Albrektsen også blevet assistenttræner for U19-landsholdet og nu blev det tid for 32-årige Albrektsen at tage imod et tilbud, hvor træneren kan få erfaring på egne ben.

”Mathias er en tro og loyal klubmand, der har arbejdet hårdt for GOG gennem en lang årrække. Nu har han valgt at sige ja til at blive cheftræner, og det kan jeg kun ønske ham held og lykke med,” udtaler GOGs direktør Kasper Jørgensen.

”Samtidig glæder jeg mig på Mathias’ vegne, at han er klar til at tage næste skridt, og jeg er helt sikker på, at han vil have succes i rollen. Vi har igennem årene været utrolig glade for det store arbejde, Mathias har gjort i talentarbejdet i GOG. Han har været en af hovedpersonerne bag den perlerække af store talenter, der er vokset ud af GOG-skolen. Uden hans arbejde havde tingene ikke været de samme i GOG. Og som assistenttræner for ligaholdet de seneste fem sæsoner har han været med til at bringe GOG tilbage til toppen af dansk håndbold. Derfor skal der herfra lyde en stor tak til Mathias, for den tid han har været i klubben, og samtidig ønsker jeg ham al mulig held og lykke i det nye job.”

Mathias Albrektsen begyndte som assistenttræner i GOG sammen med cheftræner Jakob Larsen. Mathias er nærmest vokset op i klubben som søn af tidligere assistenttræner og cheftræner for ligaholdet Carsten Albrektsen.