Tilbage til oversigt

Mathias Gidsel forlænger med GOG til 2022

Selvom han er fra Skjern, så er Mathias Gidsel opvokset som håndboldspiller i de gule farver. Og nu bliver den hurtige venstrehåndsspiller i GOG frem til sommeren 2022. Mindst. 

GOG har forlænget aftalen med Mathias Gidsel, der snart har været en del af klubben i seks år.

”Det er dejligt. Det er super rart at få sat en underskrift på en kontrakt, så jeg bliver her i endnu flere sæsoner. Det er jeg utrolig glad for,” siger Mathias Gidsel, der kom til Sydfyn, da han begyndte på efterskolen i Oure, hvor han også har gået på gymnasiet.

”Det er en klub, der har været med til at danne mig som menneske og håndboldspiller. Så jeg føler også, at jeg skylder GOG lidt. Og det vil jeg prøve at give tilbage på ved forhåbentlig at vinde nogle titler til GOG.”

Og den hurtige højre back er en vigtig brik i spillet hos GOG, lyder det fra cheftræneren, der også er glad for forlængelsen af kontrakten med 20-årige Mathias Gidsel.

”Han har nogle klubmæssige kompetencer. Han har også spillet her i ungdomsrækkerne. Han udvikler sig fysisk, men der er stadig et stykke. Men til gengæld har han en masse ”smartness” og hastihed i sit spil at bidrage med. Så det er en spiller, vi er rigtig glade for, og en spiller jeg rigtig gerne vil bygge noget op omkring. Så det er en rigtig fin forlængelse,” lyder det fra Nicolej Krickau.

Og der er også glæde på kontorerne i SU’VI:T Arena i Gudme hos GOG-direktør Kasper Jørgensen:

”Vi er utroligt glade over at have forlænget aftalen med Mathias Gidsel frem til 2022. Han har specielt i denne sæson fået en større rolle og virkeligt grebet chancen, når han har fået den. Mathias viser altid stor spilleglæde og giver sig altid fuldt ud og er den slags spiller, vi ønsker at fremelske i GOG. Hans kvaliteter hele vejen rundt gør ham til en meget talentfuld spiller, der er ved at udfolde sit potentiale fuldt ud. Vi glæder os derfor meget over, at han bliver i den gule trøje frem til minimum 2022.”