Tilbage til oversigt

Mathias Gidsel stopper i GOG til sommer

GOG’s store profil og landsholdskomet Mathias Gidsel stopper i GOG efter denne sæson. Gidsel har valgt at benytte sig af en klausul i sin kontrakt og skifter til en udenlandsk klub.

 

”Jeg er helt vild taknemmelig for den tid, jeg har haft i GOG. Jeg er helt sikker på, at havde jeg ikke været i GOG og på Oure, så ville jeg ikke have haft mulighed for at få opfyldt den drøm, som jeg nu skal ud og opleve i udlandet,” udtaler 22-årige Mathias Gidsel, der netop er vendt hjem fra OL med en sølvmedalje og en kåring som mest værdifulde spiller i turneringen.

 

Mathias Gidsel kom til GOG i 2014, hvor han begyndte på efterskolen i Oure. Som ungdomsspiller i klubben blev det til DM-guld som både U16 og U18, men som senior er det indtil videre blevet til to DM-sølvmedaljer. Og så naturligvis en pokaltitel sidste efterår. Nu går jagten ind på de DM-guldmedaljer, som mangler i samlingen.

 

”Heldigvis er det først næste år, og jeg glæder mig helt vildt meget til at spille i den gule trøje resten af sæsonen. Og der er jo stadig noget, vi mangler at vinde sammen,” siger Gidsel.

 

Siden er den unge vestjyde blevet til en af de helt store profiler i dansk håndbold – trods sine kun 22 år. Og i GOG er det med stolthed, der bliver set på udviklingen fra talent til stjerne.

 

”Vi er utrolig glade og stolte over at have været en del af den rejse, som Mathias Gidsel har været på i GOG og på landsholdet. Det er fantastisk, hvor stærkt det er gået, og hvordan han har udviklet sig gennem vores talentsystem i samarbejde med skolerne i Oure,” udtaler GOG-direktør Kasper Jørgensen.

 

”Det er endnu et eksempel på et stort talent, som vi sender videre ud til de store klubber. Og med den ekstreme succes, Gidsel har haft de seneste otte måneder, så ville der uundgåeligt komme tilbud, han ikke kunne sige nej til, selvom vi gerne ville have beholdt ham i GOG,” lyder det fra Kasper Jørgensen, der forsikrer, at talentarbejdet fortsætter og udvikling af de næste stjerner er i fuld gang.

 

Se en hilsen til GOG-fans fra Mathias Gidsel her.