Tilbage til oversigt
Liga

Matthias Rex søger nye eventyr

GOG-keeper Matthias Rex har besluttet sig for at søge nye udfordringer, når denne sæson er omme, og dermed siger den 21-årige målmand farvel til GOG efter fire år på Sydfyn.

“Det bliver helt sikkert vemodigt, for GOG og Oure har været et fantastiske steder for mig. På den anden side, er jeg også overbevist om, at det er det rigtige for mig at komme på nye eventyr i en anden klub nu. Hvor det bliver, ligger ikke helt fast, men jeg arbejder på højtryk sammen med min agent,” siger Matthias Rex.

Og den unge målvogter er ikke i tvivl om, hvad han ønsker, når han efter sommerferien trækker i en ny trøje:

“Jeg har haft nogle fantastiske sæsoner og mange store oplevelser sammen med først Torbjørn Bergerud og Viktor Hallgrimsson, og senest Tobias Thulin, men nu føler jeg, at jeg er klar til at finde en klub, hvor jeg kan få mere spilletid og forhåbentlig blive førstemålmand inden for en overskuelig periode,” fortæller Matthias Rex.

I tiden i GOG har Rex været med til at hente adskillige medaljer til GOG. To gange DM-guld, samt guld og sølv i pokalturneringen er det blevet til på seniorniveau, og netop den sidste medalje har en særlig plads i Rex’ hjerte, da den unge GOG-målmand for alvor kom i ilden på grund af en skade til Torbjørn Bergerud.

“Selvfølgelig er DM-guldet helt i toppen af mine oplevelser i GOG, men mit første Final4-stævne var også kæmpestort, selvom vi tabte finalen. Jeg fik masser af tid i målet, og stemningen fra de medrejsende fans var som sædvanlig helt utrolig. Dem kommer jeg helt sikkert også til at savne,” konstaterer Rex, som også sender varme hilsener til de trænere, han har haft i GOG og på Oure.

“Jeg har meget at takke både Stump og Niels Hecker for. Stump var min støtte på ungdomsholdene, og i seniorårene har Hecker været en fantastisk læremester,” siger Matthias Rex med henvisning til Carsten ‘Stump’ Jensen, der er leder af håndboldakademiet på Skolerne i Oure, mens Niels Hecker Jensen er målmandstræner i GOG.

For GOG-direktør Kasper Jørgensen er der forståelse for Matthias Rex’ ønske om at søge nye veje.

“Matthias har været en god mand for GOG både på og uden for banen, og jeg er sikker på, at han bliver en succes i sin nye klub. Jeg har selvfølgelig respekt for, at Matthias ønsker mere spilletid, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke i fremtiden – ikke mindst i forårssæsonen, hvor vi håber, at vi får en masse triumfer i fællesskab,” konstaterer Kasper Jørgensen.