Tilbage til oversigt

Møde med sit gamle mandskab

GOG skal i aften til Kolding i en vaskeægte klassiker. Midtvejs i sæsonen stemplede Rasmus Jensen ind på GOG-holdet, og han kom fra netop KIF København, så han kender om nogen holdet med de store ambitioner og det kæmpe lønbudget.

”KIF Kolding København er en af de helt store favoritter til DM-titlen i år. Der er igen mange skader i år, som gør det vanskeligt for dem. Dog viser de med præstationer, som de fx lavede mod Kielce, hvilket topklasse-mandskab KKK er selvom der er flere skader. Hvis holdet er helt uden skader i maj måned, er det her jeg ville “sætte mine penge”.”

 

Som holdkammerat har Rasmus fået et indgående kendskab til de andres spillere, han mener dog ikke, der kun er en spiller, man skal holde øje med.

”Man kan selvfølgelig fremhæve en del profiler på holdet. Bo er det oplagte valg med det efterår han har spillet. Jeg ved dog også fra de år jeg var i klubben, at der er rigtig mange spillere, som har evnerne til at være kampafgørende. Så der er altid seks markspillere af gangen vi skal holde øje med.”

 

Rasmus tror på at GOG kan drille Kolding, men kampen skal spilles på GOG’s præmisser.

”Mine forventninger til kampen er, at vi forsøger at spille kampen på vores præmisser. GOG og Kolding København har to forskellige måder at spille håndbold på. Hvis det bliver vores slags håndbold, der bliver spillet og med det mener jeg, at der kommer fart i kampen og den bliver afgjort i vores forsvar plus kontra. Så tror jeg på at vi har en fin chance. Udfordringen bliver selvfølgeligt, at vi møder et rutineret hold der er vant til at styre kampene. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at få point med hjem til Sy’fyn, men vi ved også godt at Kolding København er store favoritter så vi kan ikke forvente noget.”

 

Selvom det er en håndboldkamp som alle andre, er det alligevel lidt specielt for Rasmus at møde sit gamle hold.

”Det er selvfølgelig anderledes at møde sit gamle hold. Man har et godt kendskab til spillerne ligesom de selvfølgelig har et til mig. Vi må se hvem der trækker det længste strå og får mest ud af det. Jeg er naturligvis opsat på at vise folkene i KIF, fans og andre, at jeg stadigvæk godt kan spille håndbold. Ellers er det en håndboldkamp som alle andre med samme regler og rammer. Jeg har haft mange gode minder i Trefor Arena og håber på at få et mere i dag onsdag.”

 

Det har været et forrygende efterår for det unge GOG-hold, og Rasmus glæder sig til foråret med en masse udfordringer.

”Som hold i GOG står vi med en spændende fremtid. Vi er et ungt hold, hvor mange har været i GOG flere år. I GOG er der en tradition for et godt kontraspil og det er lidt vores levebrød sammen med en god defensiv. Der er flere uprøvede kræfter i forhold til ligaen, som i denne sæson har vist at de kan være med.”

 

Rasmus har nogle klare mål og drømme for sæsonen.

”Som oprykkerhold til denne sæson satte klubben/holdet målsætningen at komme i slutspil. Det ser lige pt. ud til at lykkes, hvis vi gør det fornuftigt her i foråret. Mine tanker går dog på, at vi kan være med i kampen om en europæisk plads til næste år. Det ville være fantastisk. Nu må vi se, der kan ske meget i de seks kampe, som vi forhåbentligt står i til april/maj måned.”