Tilbage til oversigt

Meget på spil i Hillerød

Man kan mene, hvad man vil om den struktur håndboldligaen har. Nogle mener den fungerer, mens andre mener, der skal noget andet til. Faktum er, at lige nu har samtlige hold i herreligaen, pånær et, noget at spille for med to runder igen. Tvis Holstebro sikrede sig i næstsidste runde førstepladsen i ligaen, men ellers har alle noget at kæmpe for.

 

Sådan er det også for de to mandskaber, der skal mødes i Frederiksborg-hallen i Hillerød lørdag eftermiddag. Nordsjælland kæmper en brag kamp for at undgå nedrykning, og de kan med et point endegyldigt sikre sig mod den direkte nedrykning.

GOG prøver derimod at holde fast i topplaceringen i ligaen, og de kan med sejr i de to sidste kampe opleve at få et point med over i slutspillet. De fleste med et gult hjerte kan huske, hvad vigtigheden af et ekstra point kan betyde, da GOG for to år siden fik flest regulære point af alle i slutspilspuljen, men pga. de andre hold havde fordel af point, så blev de gule alligevel sorteper i kampen om en semifinaleplads. Derfor vil GOG-holdet gøre ALT for at sikre sig den fordel det er at få point med over i slutspillet.

 

Nordsjælland fik en fantastisk start på sæsonen, som kulminerede på hjemmebane, netop i Frederiksborg-hallen, i efteråret med en storsejr over medaljefavoritterne fra BSV. Der blev leveret noget fremadstormende håndboldspil, hvor man tydeligt kunne mærke den gejst og energi Ian Marko Fog fik tilført sit meget unge mandskab. Paradoksalt nok var det i Gudme, at Nordsjælland mødte deres første reelle modgang i sæsonen. Ikke pga. en dårlig indsats, men fordi deres bedste venstre back, Nicolaj Pedersen, brækkede sin fod og var ude helt ind til februar måned. Det var et hårdt slag for det unge mandskab, og da nederlagene blev flere og flere, kunne man ikke helt fornemme den samme optimisme, som i starten af sæsonen.

Nu er Nikolaj Pedersen tilbage på holdet, og der er ingen tvivl om, at Nordsjælland kommer med den samme gejst og vildskab som i starten af sæsonen, når de lørdag går på banen mod GOG.

 

De gule drenge har som sagt en masse at spille for. Foruden at prøve at fortsætte tre flotte kampe i træk, hvor det er blevet til sejre i dem alle, så skal holdet også spille for at sikre sig det bedst mulige udgangspunkt inden slutspillet.

 

Kampen fløjtes op lørdag kl. 15.00 i Frederiksborg-hallen, Hillerød.