Tilbage til oversigt
Liga Partner

Midtfyns Totalservice er personlig partner for EM-sølvvinder Aaron Mensing: ”Det giver synlighed, og det er mere personligt.”

Michael Nielsen har været sponsor i GOG i næsten 20 år, han sidder i bestyrelsen og ser de fleste kampe i løbet af en sæson. Som en del af partnerskabet med klubben har hans virksomhed – Midtfyns Totalservice – personlige partnerskaber med trænerteamet og landsholdsspilleren Aaron Mensing.

”Det gør vi, fordi det gør vores partnerskab mere personligt. Vi vælger altid spillere, der laver mange mål, så vores navn bliver sagt i hallen, men også nogle, som passer til vores virksomhed, og som vi kan identificere os med. Det er vigtigt for mig, at det er sådan en arbejdsom, stille og ydmyg type. En, som udstråler noget af det, som vi også gerne vil stå for,” fortæller Michael Nielsen.

Aaron Mensing kom til GOG i denne sæson. Han har scoret 85 mål i 18 ligakampe og 55 mål i 10 opgør i Champions League, så både Aaron Mensing og Midtfyns Totalservice er blevet råbt op blandt hjemmepublikummet i Gudme og Odense mange gange. Venstrebacken er netop vendt tilbage til klubben med en EM-sølvmedalje til ham og det danske landshold. Men han kunne faktisk også have spillet på det tyske landshold.

”Jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland og er vokset op i det tyske mindretal, men jeg er født i Danmark. Så i og med, at jeg er født i Danmark, fik jeg muligheden for at få dansk statsborgerskab. Og det takkede jeg så ja til, fordi jeg både føler mig dansk og tysk, og fordi der også rent håndboldmæssigt var noget i det, i og med at jeg kunne få lov til at spille på det danske ungdomslandshold,” fortæller 26-årige Mensing, der kom til GOG fra Flensburg-Handewitt og kun bliver en enkelt sæson på Fyn. Til sommer vender han tilbage til Bundesligaen med et skifte til Melsungen, men landsholdsspilleren er glad for at have været en del af GOG.

”GOG har altid slået mig som en meget familiær klub. En klub, hvor man får lov til at udvikle sig personligt og sportsligt, og jeg føler også, at jeg ikke er helt færdig med min udvikling som håndboldspiller. Det at jeg kan få lov til også at dække op her i GOG, gør mig bare til en mere komplet håndboldspiller. Samtidig med, at jeg har en stor rolle og får en masse spilletid. Derfor var det ret nemt for mig at vælge GOG.”

Når tasken ikke pakkes med håndboldsko og fokus på næste kamp, så kan Aaron Mensing godt lide at komme ud og få tømt sit hoved. Det foregår bedst udendørs. Enten ved at spille golf eller tage ud og fiske.

”Der er jo meget pres på som professionel håndboldspiller. Både fra andre, men selvfølgelig også fra én selv, når man har høje målsætninger og forventninger. Så når jeg er ude og fiske, kommer jeg lidt på andre tanker, og får mit fokus et andet sted hen. Det er utrolig vigtigt for mig,” slutter Aaron Mensing, der nu skal lægge EM-medaljen på hylden og tilbage til GOG og den gule trøje, hvor et vigtigt forår venter med afgørelse i tre turneringer.

Læs mere om Midtfyns Totalservice på www.fynstotalservice.dk