Tilbage til oversigt

Mikkelsen: En svær kamp mod Bjerringbro-Silkeborg

 

Der bliver fuld knald på, når Bjerringbro-Silkeborg lørdag eftermiddag kommer på besøg. Alle billetter er for længst udsolgt og grundstenen er dermed lagt til, at vi kan få en lige så god stemning, som vi havde i pokalkampen mod KIF Kolding København.

 

Ligaens nummer seks, Bjerringbro-Silkeborg, har i denne sæson været plaget af skader, men det betyder ikke, at det bliver en walkover for ’de gule’. Tværtimod.

 

 – Det er ligesom os. Vi har også haft det svært og har det løbende, men det er helt klart en bet for dem, at de ikke har alle deres spillere med. Havde de alle spillere klar, så lå de også som nummer tre-fire i ligaen. 

 

 – Lever vi op til det, vi kan, på dagen, så kan vi også sagtens være med. Kan vi ikke det, så er de også så rutinerede, at vi vil tabe kampen. Det handler om, at vi alle sammen skal være der, fastslår Frank Mikkelsen.

 

Den største udfordring bliver, hvis man spørger Frank Mikkelsen, at få styr på Bjerringbro-Silkeborgs mange dygtige profiler.

 

 – Der er mange udfordringer. Forhåbentlig har de ikke Kjelling med. Han kan vinde håndboldkampe for dem helt af sig selv. Vi skal have styr på Michael Knudsen og Sebastian Skube. De har masser af dygtige spillere, så jeg kunne nævne mange flere.

 

 – Vi skal skyde os igennem Søren Rasmussen på mål, for han er en målmand af international klasse. Hvis vi skyder ham varm, så får vi det svært.

 

Frank Mikkelsen, glæder sig til at det midtjyske mandskab kommer på besøg, og han forventer et meget tæt opgør.

 

 – Det bliver en meget svær kamp – ligesom kampen på udebane i fredags (mod HCM). Vi skal alle sammen være der, og det skal publikum også. Det giver lige lidt ekstra. Og så håber jeg vi kan drille dem og tage to point.

 

Det kan godt være, at GOG ligger nummer 11 i ligaen, men det betyder ikke, at motivationen er forsvundet. Tværtimod viste GOG senest mod HC Midtjylland, at viljen og gejsten er tilbage og at det vanlige topniveau ligeledes er på vej tilbage.  Truppen og trænerteamet glæder sig til kamp og til at give en fuld GOG Arena en god håndboldoplevelse.

 

Kampen spilles kl. 15.10 i GOG Arena. Vi ses til en rigtig håndboldfest i GOG Arena.