Tilbage til oversigt

Møller: Udfordringen ligger i TTH’s forsvar

 

Når ’de gule’ i aften tager imod Team Tvis Holstebro på hjemmebanen i GOG Arena, bliver der med garanti fuld knald på. Den nye endetribune, Fynske Bank-tribunen, bliver indviet kl. 18 og kl. 20 løber drengene på banen til et brag af et ligaopgør.

 

Vores hurtige venstrefløj, Tobias Møller, forventer en svær kamp mod et Team Tvis Holstebro-hold, der ligesom hjemmeholdet ikke har fået den ønskede sæsonstart

 

 – Jeg synes, at Team Tvis på papiret har fået et bedre hold, end de havde sidste år. De har ikke helt leveret de resultater, som jeg havde troet, men de har helt sikkert et stærkt hold. De har mange yngre spillere, der har gjort det rigtig godt, så det bliver rigtig svært.

 

Opskriften til hjemmesejr skal findes i GOG’s eget spil. Holdet skal stå godt i forsvaret og være klar til at løbe kontra på hver mulighed, der byder sig.

 

 – Vi skal gøre, som vi plejer, og have gang i vores gode forsvarsspil, som vi havde mod Aalborg i 2. halvleg. Vi skal have mere gang i vores kontrafase – det var det vi mistede lidt i Aalborg.

 

Den største udfordring, holdet står overfor i dag, bliver ifølge Tobias Møller, at tøjre Team Tvis Holstebros aggressive forsvar.

 

 – Den største udfordring bliver, at Tvis dækker lidt anderledes end mange andre hold i ligaen. De har nogle meget offensive to’ere, der dækker meget aggressivt. De dækker generelt meget aggressivt, så det skal vi være forberedt på. Sidste år havde vi nogle meget tætte kampe mod dem, så hvis de lykkes med deres forsvar, så bliver det svært.

 

Kampen starter kl. 20, men allerede kl. 18 indvier vi den nye endetribune – så kom i god tid. Det bliver en alletiders håndboldfest.