Tilbage til oversigt

Møller: Vi skal være tilfredse med det ene point

  

Årets sidste hjemmekamp i GOG Arena blev en særdeles spændende en af slagsen. Fra at være bagud med tre-fire mål kæmpede ‘de gule’ sig tilbage i kampen og med 30 sekunder tilbage, kunne Mikkel Møller sætte dagens sidste scoring ind bag Anders Petersen i SønderjyskE-målet til slutresultatet 24-24.

 

Mikkel Møller fortæller, at en af årsagerne til, at holdet kæmper sig så godt tilbage er, at de får gang i kontraspillet.

 

 – Jeg oplever, at vi er bagud det meste af kampen. Vi vil gerne løbe nogle kontra med dem, hvor jeg kommer ind og ligge i midten, men det lykkes ikke rigtig til at starte med – blandt andet fordi vi får nogle udvisninger.

 

– Vi begynder at kæmpe i 2. halvleg og vi begynder at lykkes med vores kontraspil og får Frederik Clausen i gang med at skyde. Det er han sindssygt god til. Vi begynder at dække op og det hjælper også på, at vi får nogle redninger.

 

At kampen ender med pointdeling skal GOG være godt tilfredse med – især hvis man tager kampens forløb i betragtning. Det mener Mikkel Møller.

 

 – Som kampen forløber, så skal vi være tilfredse. Vi er bagud med tre-fire stykker i stort set hele 2. halvleg, men så kommer der lidt mere fight på til sidst og folk hjælper hinanden og træder i karakter.

 

Der er ingen tvivl om, hvad det bedste GOG kan tage med sig videre fra kampen er, hvis man spørger Mikkel Møller. 

 

 – Det er vores fight. At vi kæmper os tilbage, selvom vi er bagud, og at vi er der for hinanden. Det synes jeg,  vi har været de sidste par kampe, siger fløjspilleren.

 

Næste kamp for GOG er på lørdag, hvor Lemvig-Thyborøn er modstanderen.