Tilbage til oversigt

Målmandskabalen går op for GOG

De gule har siden Kevin Møllers farvel ledt efter et stærkt nyt målmandspar. Første skridt på vejen var kontrakten med unge Mike Jensen, men for GOG var det vigtigt, at Mike fik nogle erfarne skuldre at læne sig op af.

Derfor har klubben lavet en etårig kontrakt med Søren Haagen, Peter Henriksen og Bent Møller.

Det er meningen, at kvartetten skal dele tiden på ligaholdet og 2. divisionsholdet, samtidig med at Søren Haagen bliver tilkoblet som målmandstræner og mentor for Mike Jensen.

 

GOG direktør, Kasper Jørgensen udtaler:

– Det er en glædens dag. Vores inderste ønske er gået i opfyldelse med signingen af de tre gamle målmandslegender i GOG. Vi har nu sikret os en målmandskvartet, som kan være med til bibeholde vores status som top otte hold i næste sæson.

 

Også Peter Henriksen glæder sig:

– Jeg har nu gået og trænet for mig selv i to år, og ventet på muligheden for igen at komme til at stå på mål på højt plan. At det kan være i den gule trøje er jo bare en drøm, der er gået i opfyldelse. For mig med et beskadiget korsbånd har det været vigtigt, at vi ikke kun var to målmænd. Jeg har brug for restitution og kan ikke spille 30 kampe på en sæson, så derfor passer det mig perfekt, at min gamle målmandsmakker Bent Møller og Søren Haagen også trækker i trøjen.

 

Søren Haagen udtaler:

– Efter at have spillet tredje division i Faaborg i to år, er jeg nu for alvor klar til at tage udfordringen om håndbold på højeste niveau op igen. Jeg glæder mig enormt meget til at vise, at den gamle krop stadig kan tage bolde i ligaen, og jeg er sikker på, at jeg kan hjælpe og lære Mike Jensen en hel masse.

 

Bent Møller siger:

– GOG er på mange måder min klub, og derfor var det helt naturligt for mig at sige ja, da Kasper Jørgensen henvendte sig. Jeg har valgt at komme på halv tid på mit arbejde i boligselskabet BSB, så jeg kan hellige mig 100% til ligabold. For mig var det ligeledes vigtigt,  at blive den ældste fungerende målmand i ligaen. Og nu tager jeg rekorden fra ”Tromle”, griner Bent.

 

 

For yderligere information kontakt Kasper Jørgensen på 22 80 48 35