Tilbage til oversigt

Ømme ben og trætte hoveder

Tre kampe på fire dage plus en styrketræning. Det var programmet fra torsdag aften til søndag eftermiddag. Derfor var det da også nogle trætte drenge der sad i bilerne på vej hjem fra Skjern.

 

Kampene var af blandet niveau og resultat, men vi fik prøvet nogle ting af, og drengene fik minutter i benene.

Det var et hold lidt ramt på ressourcer som tog til FTZ-cup. På forhånd var Minik Dahl Høegh og Lasse Kronborg meldt ude. Minik med sin venstre skulder som han blev opereret i inden sommer. Det ser dog nu ud som om det går rigtigt godt, og han har fået grønt lys til at træne med. Lasse Kronborg som rev korsbåndet i november, er ligeledes på vej tilbage og er også begyndt at træne med i hallen. Begge forventes klar til sæsonstart.

Derudover er tre spillere med U19 landsholdet i Ungarn. Niclas Kirkeløkke, Kasper Kildelund og Kristian Bonefeld skal forsvare de rød hvide farver, og de returnerer først i slutningen af august. Det er ikke den bedste timing sammenspilsmæssigt, men det er fedt for drengene at være med landsholdet.

Vi startede således FTZ-cup med at mangle 5 ud af de 20 vi er i truppen.

 

Den første kamp mod Skive torsdag aften var mærket af kampen to dage forinden mod Kiel. Det var som om drengene ikke kunne omstille sig, og vi haltede efter hele kampen. Det endte dog med en smal sejr.

 

I den næste kamp begyndte uheldene at ramme os. Mark Strandgaard måtte gå ud efter 18 min med et vrid i knæet. Kasper Jørgensen måtte gå ud med hvad der lignede en hjernerystelse, men alligevel fik vi hevet en sejr hjem, i en kamp hvor forsvaret så forfærdeligt ud, mens angrebet så rigtigt fint ud.

 

Til sidste kamp mod HCM havde Morten Bjørnshauge fanget sig noget sygdom og spillede stort set ikke. Kasper Jørgensen var dog med igen, mens Mads Bruus hele opstarten har døjet med problemer i baglåret, og han spillede heller ikke så meget.

 

Så regnestykket sagde efterhånden 8 mand ud af de 20 ude, plus et par enkelte der spillede halvt med.

 

Vi fulgte med til der manglede 10 minutter, men så knækkede linen, og vi blev løbet over. Resultatet blev grimt, men vi var pumpet på ressourcer. Dertil skal det lige nævnes at HC Midtjylland i år har et hold der nemt kunne spille med i ligaen. De har hentet rigtigt fornuftigt ind, og det bliver spændende at følge dem i første division.

 

Resultatet af weekenden blev et hårdt prøvet mandskab, som fik en masse minutter i benene. Vi har nogle folk, vi skal have lappet sammen, og nogle der er stærkt på vej tilbage. Derfor er trænerne og holdet fortrøstningsfulde frem mod en spændende sæson.

 

Næste styrkeprøve bliver på torsdag i Ringe Fritidscenter, hvor GOG møder Aalborg Håndbold kl. 19.30.