Tilbage til oversigt

Mogensen om GOG-kamp: ekstra specielt

Når ligaen skydes i gang på søndag med braget mellem GOG og Skjern Håndbold i SU’VI:T Arena, så er det samtidig et gensyn med den tidligere GOG-profil Thomas Mogensen. Playmakeren er tilbage i dansk håndbold efter 11 år i Tyskland og første kamp i den danske liga bliver på den tidligere hjemmebane i Gudme.

 

”Generelt er det sjovt for mig at skulle tilbage til Danmark og spille igen. Og at vi så starter i den hal, hvor jeg har haft så mange gode oplevelser. Det gør det jo bare ekstra specielt. Det var jo på Sydfyn, at min karriere ligesom tog fart”, fortæller Thomas Mogensen, der spillede i GOG fra 2003 til 2007.

 

Den tidligere landsholdsspiller var i GOG med til at vinde blandt andet to danske mesterskaber – i 2004 og 2007, hvor han skiftede til bundesligaen og SG Flensburg-Handewitt. Thomas Mogensen har de 11 år i Tyskland dog stadig holdt øje med, hvad der skete med de gulblusede på Sydfyn.

 

”GOG har haft stor betydning for mit liv. Ingen tvivl om det. Jeg har haft fire fede år med flere titler. Jeg har meget at takke den klub for og har stadig kontakt med flere i Svendborg og omegn. Og mange af dem, der rendte rundt i Gudmehallen, de render jo stadig rundt dernede. Så det bliver både sjovt og specielt at vende tilbage, men som modstander,” lyder det fra 35-årige Mogensen, der ønsker sin tidligere klub alt det bedste – bare ikke lige, når GOG møder Skjern Håndbold.

 

Og opgøret mellem netop GOG og Skjern Håndbold på søndag er klokken 19.30 i SU’VI:T Arena i Gudme.