Tilbage til oversigt

Mors-Thy skal ikke undervurderes

GOG møder i morgen Mors-Thy i GOG Arena kl. 16.00. Efter 16 dages pause fra kamp er GOG sultne efter at komme i gang igen, og glæder sig til at fortsætte de gode takter, som de inden pausen har slået an.

”Jeg glæder mig til at spille en kamp, der garanteret bliver fyldt med intensitet. Mors-Thy er et godt hold med mange unge spillere, der gerne vil løbe stærkt”, siger GOGs 204 cm høje højre back Patrick Eilert.

Patrick påpeger, at de i GOG lejren især skal være opmærksomme på modstandernes venstre back Tobias Ellebæk, der sidste sæson spillede fremragende, og tilsyneladende har fortsat sit fine spil i denne sæson. ”Desuden skal der løbes hjem på Mors-Thys hurtigt fløje, og der skal sættes en stopper for deres fintestærke playmaker Jac Karlsson”, fortsætter Patrick.

 

Mors-Thy dækker en 3-2-1 formation, som kræver noget hurtighed i benene, og det er der selvfølgeligt fokus på i træningen. ”Vi skal være helt parate til kampen, og vi skal være klar til en masse mand-mand spil”, fortæller Patrick, der tilføjer, at Mors-Thy er et hold, som man ikke skal undervurdere, selvom de er placeret i den nederste del af tabellen.

 

Patrick tror på, at holdet kan hente 2 point hjem til kontoen, hvis opbakningen i hallen er som den plejer at være, når der er hjemmekamp i GOG Arena.

 

Så kom i hallen og støt drengene lørdag eftermiddag, så de bevarer den gode placering i tabellen og kommer endnu tættere på en plads i slutspillet. Der er stadig billetter at få.