Tilbage til oversigt
Liga

Morten Olsen bliver i GOG

GOG’s playmaker Morten Olsen skulle have stoppet den aktive karriere efter sæsonen for at blive træner i TMS Ringsted. Men nu er GOG og Olsen blevet enige om, at spillerkarrieren skal fortsætte i den gule trøje, og trænerkarrieren er udskudt et år.

I 2020 kom den danske landsholdsprofil Morten Olsen hjem til GOG efter en lang årrække i udlandet. Efter OL i 2021 stoppede han på landsholdet og til sommer var det meningen, at han skulle stoppe som spiller og blive træner i TMS Ringsted, der netop er rykket op i ligaen.

Men en fantastisk sæson for GOG-profilen Morten Olsen, hvor han blandt andet har vist international klasse i Champions League, har fået playmakeren til at genoverveje planerne.

“Jeg har selvfølgelig tænkt meget igennem sæsonen omkring min karriere, og jeg har i sidste ende ikke følt, at tiden var inde til at stoppe,” udtaler 38-årige Morten Olsen.

“Jeg spiller for en fantastisk klub og føler stadig en glæde ved at spille. Det har selvfølgelig været en svær beslutning, da trænergerningen tiltaler mig meget og muligheden i TMS Ringsted var rigtig god for mig. Men i sidste ende var jeg ikke klar til at forlade banen som spiller.”

Glæde i GOG

Morten Olsen har scoret 68 mål i 15 kampe i Champions League, hvor han er nummer fem på listen over spillere med flest assists. Og i ligaen er det blevet til 63 mål, og en plads som nummer 10 på listen over spillere med flest assists.

En erfaren spiller i topform. Ham vil GOG gerne have på holdkortet – også næste sæson.

“Vi er glade for at have forlænget Morten Olsens kontrakt med et år. Oven på den sæson han har spillet, har det været et naturligt ønske for os, at fortsætte samarbejdet. Det er nu lykkes, og vi ser frem til endnu en sæson med Morten i GOG,” lyder det fra GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Morten Olsen spillede også i GOG i starten af sin karriere. Fra 2003-2005. Han er dansk mester og dobbelt pokalmester med GOG. Med landsholdet har han vundet OL i 2016 og VM i 2019 og 2021.