Nederlag efter tæt afslutning

Lørdagens ligabrag mod Bjerringbro-Silkeborg endte desværre ikke med sejr til ‘de gule’, som tabte kampen 24-25. Gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg kom bedst fra start og var gennem hele kampen i front.

Efter 10 minutters spil var Peter Bredsdorff-Larsens tropper foran 2-5. Kort efter gjorde de det til 2-6, og her måtte cheftræner, Jakob Larsen tage timeout.

Frank Mikkelsen var på mål i stort set hele kampen og gjorde en fremragende indsats. Han har om muligt manden, der medvirkede til, at Bjerringbro-Silkeborg ikke var foran med flere mål, end de var.

GOG var bagud i hele resten af 1.halvleg og ved pausen var stillingen 11-15.

Kasper Kildelund satte 2. halvlegs første scoring ind til 12-15. GOG indledte 2. halvleg med at spille med en ekstra markspiller. Efter et par angreb i overtal valgte de dog at spille syv mod syv igen efter fem minutters tid. Årsagen til at GOG forsøgte sig med den ekstra markspiller var, at det stationære angrebsspil ikke fungerede optimalt, og man forsøgte derfor med alternative metoder.

Efter 43 minutters spil var Bjerringbro-Silkeborg fortsat foran. Her stod det 15-19.

Med fem minutter tilbage blev der pludselig spænding i kampen. Her var stillingen 21-23.

Med ét minut tilbage stod der 23-25. Her kunne Lars Hald reducere ril 24-25 med 20 sekunder tilbage. Herefter diskede Frank Mikkelsen op med endnu en redning, og chancen for at få uafgjort var bestemt til stede.

Det lykkedes desværre ikke for ’de gule’ der med tre sekunder tilbage fik tilkendt et tremeterkast, som de ikke formåede at score på.