Nederlag i Skjern

Spillet var væsentligt bedre, men det blev alligevel til et nederlag i Skjern.

Der er håb forude, selvom vi nu står med to kampe og nul point. Der blev vist meget bedre spil end i premieren. Og indstillingen var den helt rigtige men marginalerne, heldet og dygtigheden var alligevel ikke helt på vores side.

Det så ellers lovende ud i store perioder af 1. halvleg, hvor føringen konstant var på vores side. Alligevel måtte man konstatere at pausestillingen lød på 15-13 til Skjern. En stilling der ikke rigtigt var nogen der forstod, i det følelsen var at det var vores halvleg og at der var godt styr på det. Så det var altså meget små ting, der gjorde at det var Skjern der kunne gå til pause med føring.

2 halvleg blev en tæt affære og så alligevel ikke. Skjern bragte sig hurtigt yderligere foran, men den føring var hentet efter 15 minutter, hvor vi kun var bagud med en. Og her kunne vi så godt bruge lidt mere rutine i truppen, til at fastholde grebet og presset Skjern yderligere. Men i stedet for, får vi i den periode brændt et par chancer og giver et par dumme mål til Skjern, så de igen kan trække fra med tre –fire scoringer, som altså holder kampen ud.

Generelt var billedet dog at det faktisk var en god håndboldkamp og at vi er på vej i den rigtige retning. Flere udmærkede sig med fine præstationer og specielt Henrik Jakobsen, Niklas Kirkeløkke og Gøran Søgaard Johannesen, gjorde det godt. Samtidig stod forsvaret specielt i 1. halvleg rigtigt godt. Eneste store udfordring var Kasper Søndergaard, der var i fantastisk spillehumør og voldte forsvaret en del problemer.

Nu gælder det om at samle sig hurtigt sammen igen, for allerede tirsdag går det igen løs, når GOG hjemme tager i mod TTH, der modsat os er kommet godt fra start og har fået 4 point i de første to kampe. Derfor håber vi på stor opbakning i GOG Arena tirsdag kl. 19.30.