Nederlag til GOG efter kæmpe drama i Skjern

Marginalerne var ikke på GOGs side, da de gulblusede onsdag aften tabte med 23-24 på udebane mod Skjern efter en dramatisk dyst.

Målmand Espen Christensen stod en fantastisk kamp, og med en redningsprocent på over 50 i første halvleg, gjorde han sit til, at GOG var foran 13-12, da de første 30 minutter var afviklet.

I anden halvleg kom GOG-spillerne forrygende fra land, og efter 36 minutters spil førte GOG med 17-13, og alt så lyst ud. Sådan blev det desværre ikke ved med at være, da tre udvisninger på stribe til de fynske gæster tillod hjemmeholdet at komme op på 17-17.

De mange minutter i undertal frustrerede både trænere og spillere i GOG, ikke mindst Lasse Kronborg, der havde trukket sin tredje udvisning undervejs, og dermed var ude af kampen i den afgørende fase.

Frustrationerne til trods hang GOG på ikke mindst takket være Espens Christensens høje niveau, og efter Skjerns mål til 24-23 med 3,5 minutter igen, havde GOG’erne flere muligheder for at score det vigtige udlignende mål, men desværre lykkedes det ikke.

Nederlaget betyder, at GOG ikke længere selv har semifinalepladsen i egne hænder. Enten skal Aalborg sætte point til mod KIF Kolding, eller også GOG have flere point mod KIF, end Aalborg får på hjemmebane mod Skjern i den sidste runde.