Liga

Nedtakt: Legestue i Gudme

Søndag aften var det igen tid til herrehåndbold i Gudme.

GOG mandskabet kom godt fra land, hvor der både blevet scoret på deres chancer, samtidig med at den svenske mur, Tobias Thulin, havde op til flere flotte redninger. Efter 15 minutter havde han en redningsprocent på hele 40% og stillingen hed 9-6.

Herfra blev det ikke lettere for gæsterne at få bolden i målet, og de havde svært ved at takle et godt spillende GOG hold, der stille og roligt – men stensikkert – trak fra på måltavlen, hvor de kunne gå til pause foran med stillingen 19-12.

Anden halvleg fortsatte i samme spor, som den første halvleg sluttede. Thulin fik hele hallen i gang med “Diggeiloo Diggiley”, mens en god angrebsbølge fik boldene i mål i modsatte ende. Derudover blev den svenske mur også målscorer hele 2 gange!

Efter 45 minutter var stillingen 30-21, og legestuen fortsatte i Gudme.

GOG-topscorer blev Nicolai Pedersen med 10 mål, og Tobias Thulin endte på 37% i målet.

Nu ses der frem mod en landsholdspause i næste uge, hvor GOG sender 5 spillere afsted mod deres landshold.