Liga

Nedtur i Gudme

To vigtige point var på spil i søndagens kamp hvor SønderjyskE gæstede Gudme.

En målfattige første del af første halvleg. Hvor GOG efter 10 minutter kunne sende bolden ind bag SønderjyskE’s målmand til 5-1. Tobias Thulin var den største historie i første halvleg, hvor han pillede pyntet af de SønderjyskE spiller. Men i sidste halvdel af første halvleg kom SønderjyskE tættere på GOG mandskabet, hvor Thulin i starten af første halvleg stod suverænt, ville SønderjyskE målmanden også være en del af kampen. Drengene kunne gå til pause foran med en enkel (13-12)

Fra anden halvlegs start var det gæsterne der kom bedst fra start. Brændte afslutninger, og en svingende defensiv fra de gule gav SønderjyskE en fire måls føring 10 minutter inde i anden halvleg (17-21)

Et par kendelser fra dommerne, fik Gudme hallen i kog, og drengene tog det med ind på banen. Takterne fra første halvlegs start var ved at komme tilbage, og drengene kunne langsomt hale ind på SønderjyskE (20-23).

Et vanvittigt lydbillede i Gudme fulgte drengene med ind i de sidste 10 minutter, hvor Emil Madsen sendte sin 7. scoring ind bag SønderjyskE’s målmand til stilling 25-26. Men SønderjyskE var kommet efter de to point, og med tre minutter tilbage spillede de for en fire måls føring.