Tilbage til oversigt

Netværket bliver bedre og bedre – og det giver mere støtte

Netværket bliver bedre og bedre – og det giver mere støtteVolkswagen i Svendborg har været partner i GOG i omkring 15 år – de seneste fem år har bilforhandleren sørget for, at hele GOG-staben var godt kørende uden for banen. Det handler om netværk, om at støtte lokalt, være tosset med håndbold – men også de små sjove drillerier, der pludselig kan opstå.

Hans-Henrik Vilhelmsen er vild med håndbold. Og vild med GOG. I butikken i Svendborg hænger en GOG-trøje med autografer i glas og ramme, som er en gave fra en rund fødselsdag. Lige ved siden af de mange velpudsede Volkswagen-modeller. 

”Jeg har altid været voldsomt interesseret i håndbold og har også selv spillet. Jeg kommer til alle de kampe, jeg overhovedet kan – altså når der bliver lukket tilskuere ind,” fortæller direktør Hans-Henrik Vilhelmsen.

Især netværket blandt partnerne i GOG får Vilhelmsen til at smutte til Gudme, så snart muligheden er der. Et netværk, han synes, virkelig har udviklet sig de senere år.

”Det er rigtig godt. Vi er begyndt at lave forretninger sammen. Og når vi handler lokalt og hjælper hinanden på den måde, så bliver pengene i området – og så er der mere overskud til at støtte GOG med.”

Sjov med Simon for at drille Jan Pytlick

Volkswagen Svendborg sørger for over 30 biler til spillere og personale i GOG. De næste uge bliver der travlt og fuld af håndboldfolk i butikken i det nordlige Svendborg, for alle skal have helt nye biler at drøne rundt i – så kan de ”gamle” blive solgt til en god pris. Direktøren kender de fleste rigtig godt og laver også tit lidt sjov med spillerne.

”Da Simon Pytlick i efteråret spillede mod sin far Jan Pytlick (træner for SønderjyskE), hev jeg lige hurtigt fat i Simon i pausen. Jeg sagde til ham, at hvis han vandt, så ville han få min bil at køre i i en hel uge, så han kunne placere vores topmodel ved siden af den skrammelkasse af en bil, Jan nu har fået i SønderjyskE,” griner direktøren.

Og det blev jo til en GOG-sejr, og Simon fik en uge, hvor han kunne drøne rundt i en Volkswagen Arteon Shooting Brake med håneretten over sin far.

”Det er jo det, der også er med til at gøre det sjovt at være en del af GOG. Jeg kender Jan Pytlick rigtig godt, og han havde jo sendt drillebeskeder til mig i løbet af dagen om, at SønderjyskE ville vinde. Så skulle jeg finde på lidt sjov at give igen med.”