Tilbage til oversigt

Netværksmøde afholdt med stor succes

Digital Group i Odense lagde lokaler til det første netværksforumsmøde i GOG Sport regi. Der har været stor efterspørgsel blandt vores fantastiske partnere om et forum, hvor oplevelser for en stund bliver skubbet til side og erstattet af seriøs business 2 business. I forummet er det ok at have en bagtanke om at lave forretning, ja det er faktisk meningen.

 

Dagens program stod på hygge og rundstykker ved ankomst, hvor de obligatoriske navneskilte blev udfyldt, og der blev hilst pænt på hinanden.

Herefter bød Lasse Kronborg fra GOG velkommen, og fortalte hvad netværksforummet var for en størrelse. 

Han blev afløst af Casper fra Digital Group, som præsenterede firmaet fra dets spæde begyndelse i hans gamle lejlighed, til det nu holder til i store flotte lokaler ved siden af Bazar Fyn.

Lars Rex fra virksomheden Salgspartneren fremlagde den nye partnerportal på internettet, som alle der er medlem af GOG’s netværk, kan komme til at bruge. Det er et nemt og overskueligt redskab, der gør det lettere for partnere at kommunikere med hinanden, og lettere for GOG at kommunikere med deres partnere.

Hans Henrik Vilhelmsen fra VW Svendborg og Niels Jørgen Andersen fra Svendborg Skilte, stod for et lille indslag om hvorfor de har valgt at være partner i GOG, og hvordan man kan samarbejde indbyrdes i netværket. De gjorde det på en humoristisk og positiv måde, hvor Niels Jørgen til sidst fik fortalt, at gevinsten på hans sponsorat lå over indeks 300.

 

De sidste tre kvarter blev brugt på at møde nye mennesker i en aktivitet, hvor partnerne blev tvunget til at hilse på mennesker de aldrig havde mødt før. Der blev i den grad udvekslet visitkort, booket møder og netværket til den helt store guldmedalje.

Alt i alt var det en dejlig formiddag, hvor der kun var positive miner og glæde over det nye tiltag. Vi tror på at netværksforummet bliver en kæmpe succes for alle parter.