Tilbage til oversigt

Nøglen er fart og tempo

”Vi skal ikke lave noget om, bare fordi de hedder Aalborg Håndbold”

Når GOG i dag tørner sammen med Aalborg Håndbold, bliver der tryk på i GOG Arena. TV3 Sport 1 er ved at sætte studiet op, alle siddepladser er udsolgt, og drengene glæder sig til at møde et stærkt hold, med masser af kvaliteter.

”Aalborg er et godt hold, der på trods af mange skader, har formået at spille noget godt håndbold”, siger Kenneth Dahl inden kampen i aften.

 

Han glæder dig til at møde et godt hold, der også begår sig i Champions League. Det giver nemlig holdet en mulighed for at måle sig med nogle af de allerbedste, hvilket altid er spændende. ”Aalborg er et hold med mange spillere, der har landsholdsklasse”, siger Kenneth Dahl, og nævner både Niclas Barud, Jacob Bagersted, Mads Mensah Larsen, Ole Erevik, Håvard Tveten og Morten Slunt, som nogle af de spillere de i GOG lejren skal være særlig opmærksomme på under aftenens opgør.

GOG skal holde fokus på det de plejer at være gode til, og det er selvfølgeligt at spille i et højt tempo. Det gælder for holdet om, at presse Aalborg på deres hurtighed, og om at spille uden om den store midterblok, som står tungt plantet i Aalborgs forsvar.

 

”Vi skal spille som vi plejer, for det er det, der virker. Det så vi både mod KIF Kolding København, BSV og mod TMS Ringsted”, fortæller Kenneth, der glæder dig til at spille for en helt fyldt GOG Arena senere i dag.

Har du ikke mulighed for at komme i hallen, kan du følge kampen direkte på TV3 Sport1. Kampen fløjtes op kl. 20.00, men du kan allerede følge optakten kl. 19.45.