Tilbage til oversigt

Nordmænd lover Füchse Berlin hård fight

Når GOG søndag eftermiddag byder Füchse Berlin velkommen til Sparekassen Fyn Arena i Odense, håber spillerne, at de kan bide fra sig og revanchere nederlaget i den modsatte kamp 1. marts. Nordmændene Gøran Søgard Johannessen og Magnus Jøndal er dog ikke i tvivl om, at det kommer til at kræve noget ekstraordinært at skabe overraskelsen.

 

“Det er et rigtig godt hold, der ligger nummer fire i Tyskland. Det bliver en af de hårdeste kampe, vi skal spille i hele sæsonen, siger Gøran Søgard Johannessen, der bakkes op af sin landsmand Magnus Jøndal, der har opskriften på succes klar:

 

“Vi skal spille hårdere i forsvaret, og så må vi score på vores chancer. Keeperen reddede rigtig mange af vores skud i sidste kamp,” siger venstrefløjen med henvisning til Füchses legendariske sprællemand i målet, Silvio Heinevetter.

 

I Berlin havde Heinevetter et lidt for godt tag i de gulblusede skytter bortset fra Mark Strandgaard, der satte otte mål ind fra højrefløjen.

 

Den præstation skal Strandgaard gerne gentage – og han skal gerne have kamp om topscorerværdigheden, før GOG kan optimere chancerne for at gå videre i EHF Cuppen. To point på kontoen vil varme gevaldigt i bestræbelserne på at holde franskmændene fra St. Raphael på afstand, og det tror de to nordmænd også på kan lade sig gøre:

 

“Vi skal fighte i 60 minutter for at slå Berlin, og det bliver en sjov kamp,” lover Gøran Søgard Johannessen.