Tilbage til oversigt

Norsk GOG-trio er klar til EM

Henrik Jakobsen, Gøran Søgard Johannesen og Magnus Jøndal trækker i den norske landsholdstrøje, når det går løs i Kroatien den 12.-28. januar. 

 

GOG-trioen er dermed en del af et meget spændende mandskab, der skal følge op på en fjerdeplads fra den seneste EM-slutrunde og – ikke mindst – på den imponerende VM-sølvmedalje fra sidste år.

 

Landstræner Christian Berges trup tæller en sand perlerække af store spillere, og ud over de tre GOG’ere er der en del andre, der er godt kendte fra 888ligaen, nemlig målmand Målmand Torbjørn Bergerud, TTH Holstebro; stregspilleren Bjarte Myrhol fra Skjern Håndbold samt Espen Lie Hansen og 
Eivind Tangen, der begge tjener til dagen og vejen i HC Midtjylland.

 

Dermed kan Henrik Jakobsen se frem til at dele spilletiden på stregen med en af verdens allerbedste på positionen, og det glæder han sig til:

 

“Bjarte, han gør det bare tingene godt, og det er også sjovt at træne med ham, lære af ham og at opleve ham som spiller,” siger den bomstærke GOG-streg blandt andet.

 

Norge er i den modsatte turneringshalvdel i forhold til Danmark, og de to nationer kan således tidligst tørne ind i hinanden i de afgørende kampe af EM-slutringen.

 

Indtil det når så vidt, krydser vi fingre for vores norske håndballgutta!