Tilbage til oversigt

Nu ER det sidste chance

Der skal en stor håndfuld held og dygtighed til, hvis GOG skal nå årets semifinale i herreligaen. Det kræver kort og godt, at GOG skal vinde de sidste tre kampe, og samtidig skal Aalborg Håndbold tabe deres tre sidste.

 

Første opgave for de gule er på lørdag hjemme i GOG Arena mod BSV, som allerede er sikret en semifinaleplads. Det betyder dog ikke at BSV på forhånd lægger sig ned, for førstepladsen i gruppe to vil højst sandsynligt betyde, at man ikke møder KIF København i semifinalen, der stadig må betegnes som favoritter til DM-guldet.

 

Det har per definition været tætte kampe mellem GOG og BSV de seneste to sæsoner. Fem gange har de to hold mødt hinanden, fire nederlag til GOG og en enkelt uafgjort, men ingen af nederlagene har været på over to mål. GOG tørster efter den første sejr mod ørnene fra Bjerringbro Silkeborg, og lørdag ville to point være en god gave at give sig selv og publikum.

 

Sidst de to hold har mødtes, er det især BSV’s målmænd, der har gjort det grimme ved GOG. I forrige kamp var det svenske Linus Persson, som agerede sprællemand, og senest var det rutinerede Søren Rasmussen, der i anden halvleg trak gardinet ned for GOG-skytterne. Derudover har den slovenske strateg Sebastian Skube sammen med Michael Knudsen gjort ondt på det gule forsvar.

 

Der er ingen tvivl om, at GOG vil gøre alt for at slutte godt af. Det kan være sidste kamp i GOG Arena, ligesom det også kan være sidste kamp hjemme i Gudme for den spillende direktør, Kasper Jørgensen, der efter denne sæson ligger håndboldskoene på hylden.

Kom i hallen og støt de gule knægte, der har kæmpet hårdt hele sæsonen.

Der er kampstart kl. 17.10, og kampen vises direkte på TV2.