Tilbage til oversigt

Ole Erevik roser sin unge afløser

Målmand Ole Erevik fik en hjernerystelse i semifinalen mod Skjern, hvor han blev ramt i ansigtet fra tæt hold. Men nu er den rutinerede nordmand atter ved at være på toppen igen.

 

“Det går fint. Jeg har haft den fremgang, som jeg skulle have, og jeg er kommet mig, som de fleste gør efter en hjernerystelse. Jeg var ramt den første uge bagefter, hvor jeg ikke var særligt meget værd, og jeg var senge- eller sofaliggende det meste af tiden,” siger Ole Erevik, der er glad for atter være oppegående.

 

I hans fravær fik 21-årige Frederik Skou Hansen mulighed for at vise sit værd, og det gjorde han med bravour. En redningsprocent på 46 var stærkt medvirkende til, at GOG vandt anden bronzekamp med 37-31 over Aalborg.

 

“Det var fedt at se Frederik Schou komme ind og lave mirakler i målet. Fedt for Frederik og fedt for os. Vi vidste godt fra træningen, at han kunne stå på mål, og jeg er sikker på, at vi ser ham på øverste niveau i ligaen i fremtiden,” siger Erevik, der endnu ikke selv er klar til at trække i trøjen med 1-tallet på ryggen torsdag.

 

Derfor må Ole Erevik følge med fra lægterne, når holdkammeraterne torsdag skal forsøge at gøre arbejdet færdigt, så sæsonen kan sluttes af med DM-bronzemedaljer.

 

“Jeg tror, at vi får en ny kamp, og vi skal tackle, at vi er favoritter. Men her i en fyldt hal regner jeg med, at vi formår at hive den hjem, og jeg tror, at Aalborg er presset,” siger GOG-keeperen.

 

Note: Artiklen er korrigeret efter førsteudgaven, så det fremgår, at Erevik er blevet klar til at komme i hallen, men ikke klar til at spille håndbold endnu.