Tilbage til oversigt

One Wood Furniture på første parket i årtier

Kværndrupvirksomheden One Wood Furniture hører til på listen over de virksomheder, der har støttet GOG så længe, at den præcise dato fortaber sig i historiens tåger. Men sikkert er det, at direktøren har været med på første parket ved fejringen af adskillige GOG-mesterskaber og -pokaltiter gennem tiderne.

“Jeg har selv stort set fulgt klubben siden midtfirserne, og især efter at GOG rykkede op i den bedste række i 1987. Som virksomhed kom vi med som partner for over 20 år siden,” fortæller direktør Poul Jørgensen, der har set talrige store kampe i hallerne på Stærkærvej.

“Der har været virkelig mange gode oplevelser. Den første DM-titel i 1992 står rigtig stærkt i min erindring, og vi havde en masse spændende og drabelige opgør mod Kolding i den periode. Jeg husker også en fantastisk kamp mod Barcelona, hvor stemningen var utrolig, men jeg må også sige, at det nuværende hold gør det virkelig godt, og det er en fornøjelse at følge.”

One Wood Furniture producerer møbler til skoler og institutioner, og salget foregår gennem et grossistled, men ikke desto mindre har engagementet i GOG forretningsmæssig værdi for de ansatte i virksomheden.

For ud over glæden ved håndboldspillet, har de ansatte i One Wood Furniture også haft gavn af at være en del af klubbens partnernetværk gennem tiderne, siger Poul Jørgensen.

“Vores salgsdirektør er ofte med til netværksmøderne, og det er han glad for, og jeg selv har blandt andet været med på udlandsturene, når jeg har haft mulighed for det. Vores hovedmarked er eksport, så vi kommer ikke for det direkte salg, men vi møder en masse andre virksomhedsledere, og den sparring og vidensdeling er altid god i forhold til din personlige udvikling og dermed virksomhedens udvikling,” konstaterer Poul Jørgensen, der også har haft kunder med i hallen med stor succes.

“Blandt andet på et tidspunkt, hvor GOG havde nogle svenskere på holdet. Der havde vi nogle svenske forretningspartnere med til en kamp, og det var helt sikkert en god oplevelse både for dem og for os,” fortæller Poul Jørgensen, der også i dag har en særligt svensk forbindelse til GOG.

Ud over at være VIP Partner og personlig sponsor for Morten Olsen er One Wood Furniture nemlig også personlig sponsor for den nykårede europamester Oscar Bergendahl. Og når nu EM-slutrunden ikke gav dansk guld, så var den blå-gule triumf det næstbedste set med Poul Jørgensens øjne:

“Jeg er meget glad for europamesterskabet på Oscars vegne. Det under jeg ham bestemt, for han er en rigtig flink fyr, og det var dejligt, at han oplevede den succes, som han gjorde i Ungarn. Nu håber vi så, at han kan fortsætte de gode takter i GOG, så vi kan løfte nogle pokaler i år!”