Tilbage til oversigt

Opstart 2.0 i GOG

GOG holdet er gået ind på tredje uge af opstarten på sæson 19/20 det er tid til en lille status fra cheftræner Nicolej Krickau.  
Det har været et hårdt program på fndtil nu, og formen på spillerne er blevet testet i kampform i træningskampe mod både Magdeburg og SønderjyskE. 

– De første lidt mere end 14 dage er gået nogenlunde som forventet. Spillerne er mødt tilbage i fornuftig tilstand og den håndboldmæssige del har set forventeligt svingende ud. Engagementet i vores træninger har været på et rigtig godt niveau. Der bliver gået til den. Men det er klart, at med nye spillere på centrale pladser, så er der mange basale ting i forhold til timing, forståelse mv.  som kommer til at tage tid at få styr på. Og det gælder i sagens natur begge ender af banen siger cheftræner Nicolej Krickau og fortsætter:

– Både træningskampen mod Magdeburg, men også i stor grad kampen mod Sønderjyske har givet et fint billede af både potentiale og udfordringer. Vi glæder os til at arbejde os videre ind gennem august, så vi kan blive klar til det går løs allerede 21/8. Vi har travlt må vi konstatere. Men det føler man altid på det her tidspunkt. 

Torsdag d. 8/8 til 10/8 drager holdet på træningslejr i Sønderborg programmet blandt andet består i træningskamp mod Ystad IF torsdag aften.