Tilbage til oversigt

Optakt: BSV – GOG

Nu går det løs igen. Efter en formidabel præstation af drengene i kvartfinalen af årets Santander Cup skal drengene igen op mod BSV. Denne gang gælder det dog Boxer Herreligaen, hvor begge mandskaber netop nu står noteret for 11 point efter ni kampe.  Bjerringbro-Silkeborg har denne sæson været suveræne på hjemmebane, hvor det er blevet til lutter sejre mod stærke modstandere som Kolding og Aarhus. Det har været på udebanen, holdet har tabt sine point i denne sæson, og derfor venter der uden tvivl en svær opgave i Jysk Arena i Silkeborg.

 

GOG viste som sagt vejen i mandags i Santander Cuppen, hvor BSV blev besejret efter forlænget spilletid i en intens og højdramatisk affære. I denne kamp var det to mandskaber, som kæmpede om hver eneste bold i årets første store betydningsfulde kamp. GOG havde igennem kampen held med at dirke det offensive forsvar op, men ellers blev kampen mere vundet på fight og mandsmod end flot og poleret spil.

 

Det store spørgsmål er nu, hvem har egentlig fordelen i den kommende kamp i Silkeborg? BSV har hjemmebanen, og GOG kommer med selvtilliden fra det seneste opgør. Det er to mandskaber, som for få dage siden havde chancen for at aflure modstanderens taktik, og det kan blive en fordel og ulempe for begge hold. Alt tegner til en spændende og tæt kamp igen, for sådan plejer det jo at gå, når de to mandskaber mødes. I de seneste fem opgør har et af holdet vundet med mellem 1-3 mål, de fire af gangene er fordelen desværre gået til BSV.

 

Begge hold vil gøre alt for at få to point, inden der venter en lille pause på 14 dage i ligaen. Her skal nogen af spillerne til landsholdssamling. Tobias Møller, Frederik Clausen og Andreas Holst tager afsted til Polen med udviklingsholdet og en frisk sejr på en svær udebane ville give rigtig gode forudsætningerne for nogle gode oplevelser med landsholdet også.

 

Dato og Tid:

Kampen spilles søndag d. 1/11 klokken 18.00. Kampen vises ikke på TV, men vi er med og kører liveupdate på Facebook.

 

Sagt om kampen:

– Historien siger jo, at vi altid spiller tætte kampe mod BSV. De vil komme blæsende ud fra start for at få revanche fra i mandags, det er der slet ingen tvivl om. Vi skal være klar på at stå i mod deres pres, og hvis vi kan det, så bliver det helt tæt igen. – Lasse Kronborg

 

Seneste opgør:

26/10-2015. GOG – BSV: 30-28

15/4-2015. GOG – BSV: 23-24

6/4-2015. BSV – GOG: 26-24

18/3-2015. BSV – GOG: 22-20