Tilbage til oversigt

Optakt: GOG – Aalborg

 

Nu er det efterhånden 1 ½ uge siden, at GOG skød sig til tops i Boxer Herreligaen med en fornem sejr på udebane over Skjern. De håndboldhungrende GOG-fans må derfor efterhånden være sultne efter at se de lokale drenge løbe på banen igen, og nu er ventetiden endelig ovre. Lørdag d. 10/10 hedder modstanderen nemlig Aalborg Håndbold, og det kunne godt gå hen og blive en rigtig gyser.

 

Spillet i de seneste kampe har været fremragende, hvor den solide forsvarsblok, som konstant er i rotation, har været krumtappen i den sportslige optur, vi har oplevet. Med den solide forsvarsblok og de fremragende præstationer har modstanderholdene haft yderst svært ved at spille sig til åbne chancer, og det har åbnet op for det hurtige kontraspil, som GOG også i denne sæson har mestret til UG. GOG står netop nu som det hold i ligaen, som har lukket færrest mål ind efter seks spillerunder.

 

Modstanderholdet fra Aalborg er efter svingende indledning på sæsonen ved at finde tilbage til deres reelle styrke. Som det er tilfældet med GOG, har holdet sejret i de seneste tre kampe i ligaen, hvor modstanderne har heddet Ribe-Esbjerg, Bjerringbro Silkeborg og Nordsjælland. Især sejren over Bjerringbro Silkeborgs daværende tophold var noget der skabte respekt rundt i hallerne i Danmark, og især måden det skete på. Aalborg var i den kamp fysisk- og spilmæssigt overlegne, og Jesper Jensen havde fundet det helt rigtige spændingsniveau, som Bjerringbro Silkeborg slet ikke kunne stille noget op imod. Bagkæden med Sagosen, Slundt og Larsen fordelte målene i mellem sig, og det er helt sikkert også noget GOG skal være opmærksomme på i lørdagens kamp.

 

Aalborgs spil er som GOG’s også bygget op om solid defensiv organisering. Her står de solidt og er ikke bange for at uddele tæsk til modstanderholdets offensiv. Der er altså lagt op til en hård forsvarskamp, hvor GOG’s konstante rotationer med nye spillere kan blive helt afgørende. Her besidder Aalborg simpelthen ikke den samme bredde, og kan det måske i sidste ende tippe fordelen til de gules side? Vi lader spørgsmålet svæve i luften, og opfordrer alle til at bakke op om drengene, så vi igen kan få en festdag af de store i GOG Arena.

 

Dato og tid:

Kampen spilles d. 10/10-2015 klokken 17.10 i GOG Arena.

 

Sagt om kampen:

– Hvis det var en mandomsprøve mod Skjern, så kan vi vel kalde det her for anden del af den mandomsprøve. Aalborg gjorde det onde mod os sidste gang vi mødte dem på hjemmebane, hvor de egentlig kom med et par nederlag i baggagen, men virkelig steppede op mod os. Jeg tror derfor, vi kommer til at se et meget revanchehungrende GOG-hold, som virkelig ønsker at få vasket pletten fra sidste års slutspil væk. – Jakob Larsen

 

Seneste ligakampe:

23/4-2015. Aalborg Håndbold – GOG: 33-27

2/2-2015. GOG – Aalborg Håndbold: 25-31

7/2- 2015: GOG – Aalborg Håndbold: 22-22

19/9-2014: Aalborg Håndbold – GOG: 26-20

27/2-2014: Aalborg Håndbold – GOG: 23-22