Tilbage til oversigt

Optakt: GOG – HC Midtjylland

Det blev ikke den perfekte start på juleprogrammet, da Sønderjyske i lørdags var på besøg i GOG Arena. Endnu en gang var vi vidner til en flot første halvleg, som ikke blev fulgt til dørs. Det samme skete i Holstebro mod Tvis, men denne gang fik GOG i det mindste et point ud af kampen. Nu er det ved at være på tide, at GOG præsterer over en hel kamp, og det får de allerede muligheden for på onsdag mod HC Midtjylland.

 

Det er ikke mere end et par uger siden, at GOG besøgte Messecenter Herning og HC Midtjylland. Dengang havde de fleste forventet en yderst tæt kamp, for sådan var det gået de seneste mange gange. GOG var dog ligeglad med alle statistikkerne og kom blæsende ud fra start. Med 22 mål i første halvleg var kampen stort set afgjort, før det gik løs i anden halvleg. HCM lykkedes slet ikke med deres forsvarsspil i kampen, som Aku og Holst gang på gang bombede sønder og sammen igennem alle 60 min. Lyspunktet, fra et ellers tandløst HC Midtjylland-hold, var Martin Hansen, som formåede at finde nettet 10 gange i løbet af opgøret. En præstation, som var nok til at give en plads på rundens hold sammen med Andreas Holst. Hvis GOG skal gøre sig forhåbninger om at tryne HCM endnu en gang inden for få uger, så skal holdet helt sikkert have styr på Hansen, som ikke må komme til ligeså mange chancer i en kamp, man må forvente, bliver noget mere tæt end sidst.

 

Tidligere har det nærmest været tradition, at de to mandskaber gav publikum noget for alle pengene. De fleste husker nok kampen på hjemmebane i sidste sæson, hvor Kasper Kildelund sikrede et point i sidste sekund og dermed en plads i slutspilet. Kampen står dog ikke alene, for de to hold spiller per tradition ekstremt tætte kampe mod hinanden, og det kan du se i oversigten nedenunder. GOG skal tilbage på sporet i Boxer Herreligaen, men om det bliver ligeså overbevisende som sidst, er ganske usikkert. EN ting er dog sikkert. Hvis GOG ikke skal fanges i midterfeltet under de øverste hold i ligaen, så skal der fire point til i de næste to kampe. Man kan leve med et point mod Sønderjyske, men så er der heller ikke plads til flere unødvendige pointtab, da det kan vise sig yderst problematisk, når det store regnestykke skal gøres op efter sæsonen

 

Dato og tid:

Kampen spilles onsdag d. 16/12 klokken 19.30. Kampen vises ikke på TV, men vi liveopdaterer på Facebook endnu en gang.

 

Seneste kampe:

24/11-2015: HC Midtjylland – GOG: 27-34

26/4-2015. HC Midtjylland – GOG: 28-29

11/4-2015. GOG – HC Midtjylland: 27-27

12/3-2015. GOG – HC Midtjylland: 28-28