Tilbage til oversigt

Optakt: GOG – KIF Kolding København

 

To kampe spillet og tre point på kontoen. GOG har fået en godkendt start på sæsonen med en sejr hjemme mod Team Tvis Holstebro og weekendens uafgjorte opgør i Sønderborg mod Sønderjyske. Spillemæssigt har det set fornuftigt ud med glimrende ud med især en forsvarsakse, som har stået solidt i begge kampe. De nye spillere ser ud til at være gledet ubesværet ind i truppen, og den store bredde, som holdet besidder, har tydeligvis været helt afgørende i kampene indtil videre.

 

Nu venter en af sæsonens helt store kampe, når KIF Kolding København gæster GOG Arena. De fleste husker nok kampene mod Kolding som højntense og dramatiske, og det forventes kampen på lørdag også at blive. Begge hold har domineret dansk herrehåndbold i en lang årrække, og der er meget mere på spil end to point i det klassiske opgør.

 

Sidste sæson spillede GOG nogle helt vilde kampe hjemme i GOG Arena mod KIF Kolding København. Hvem husker ikke den fantastiske pokalkamp, hvor Kolding desværre tog pladsen i semifinalen efter to gange forlænget spilletid. Stemningen i hallen var i denne kamp tæt på ekstatisk og lægger stadig i toppen over flere af spillernes største oplevelser i GOG Arena. Men nu er det revanchetid, og de sejrshungrende GOG-spillere vil give 110 procent for at vaske pokalnederlaget væk i årets anden hjemmekamp.

 

KIF Kolding København er startet sæsonen lidt blandet. De lagde ud med et forholdsvist sikkert nederlag til Bjerringbro Silkeborg, og i den kamp kom holdet aldrig rigtigt op i de omdrejninger, de fleste forventer, de kan spille i. I sidste uge fik holdet dog sat sæsonens to første point på kontoen, da det blev til 25-20 hjemme mod Nordsjælland Håndbold.

 

Der er lagt op til et brag af en håndboldkamp mod ærkefjenderne fra Kolding på lørdag. Denne kamp vil du ikke gå glip af, så skynd dig ind på hjemmesiden og køb billetter, før der meldes udsolgt.

 

Dato og tid:

Kampen spilles d. 12/9-2015 klokken 14.00 i GOG Arena. Kampen kan ses på TV2.

 

Sagt om kampen:

– Det er en gammel klassikker i dansk herre håndbold, og det er altid nogle specielle kampe at spille, specielt på hjemmebane. Vi håber på, der kommer mange mennesker i hallen for at støtte op om os i den her kamp. – Tobias Møller

 

Seneste fem kampe:

7/3-2015: GOG – KIF Kolding København: 26-25

26/10-2014: KIF Kolding København – GOG: 34-28

22/10-2014: GOG – KIF Kolding København: 35-36

29/1-2014: KIF Kolding København – GOG: 24-16

5/10-2013: GOG – KIF Kolding København: 22-27