Tilbage til oversigt

Optakt: GOG – Nordsjælland

Så er GOG endelig klar til at træde ind i GOG Arena igen til den næste hjemmekamp i Boxer Herreligaen. Sidste gang holdet spillede i Gudme blev det som bekendt til en vild sejr mod BSV i kvartfinalen af dette års Santander Cup. Med sejren spillede GOG sig samtidigt ind i de fine Final 4 selskab, hvor holdet skal møde Aarhus håndbold i kampen om en finaleplads. I sidste uge kom det ligeledes frem, at årets Final 4 skal afholdes i Arena Fyn, hvilket giver glimrende muligheder for alle de gule fans til at følge drengene.

 

Efter sejren i kvartfinalen mod BSV drog GOG i sidste spillerunde hele vejen den modsatte vej, hvor BSV hungrede efter en revanche for nederlaget. Det endte desværre også med at BSV i sidste ende trak det længste strå i den kamp, men det var ikke just på flot spil. Kampen blev en rodet affære, hvor ingen af holdene kunne sætte spillet. Når det så blev suppleret med en yderst tvivlsom dommerpræstation i begge ender af banen, blev det aldrig den spændende og polerede revanchekamp, som de fleste havde regnet med på forhånd. Nederlaget gjorde, at GOG gik på 14 dages ligapause, men langt fra alle spillerne kunne bruge perioden på at restituere lidt ekstra. Hele seks spillere har været i aktion for landsholdet i perioden, Espen Christensen var med til Golden League med Norge, mens Henrik Jakobsen, Andreas Holst, Frederik Clausen, Lars Hald og Tobias Møller alle har været ude og spille kampe for udviklingslandsholdene fra Norge og Danmark.

 

Selvtilliden der er blevet tanket fra landsholdsturene får holdet helt sikkert brug for lørdag, når modstanderen er Nordsjælland Håndbold. Det sjællandske hold har overrasket i denne sæson, og står allerede noteret for nogle bemærkelsesværdige sejre. Det er blandt andet blevet til en sikker sejr over BSV hjemme, mens holdet har sejret på svære udebaner i Ribe-Esbjerg og Mors-Thy. Det er altså et hold, som ved flere lejligheder har bevist, at de er i stand til at præstere alle steder. De har en ung stamme på holdet, hvor sidste sæsonens topscorer i 1. division, Cornelius Kragh-Astrup er det store omdrejningspunkt angrebsmæssigt. Lige nu er han den femte mest scorende spiller i ligaen, og han er som de fire GOG drenge netop hjemvendt med selvtillid fra en tur med udviklingslandsholdet.

 

Det er vigtigt at drengene får sat sig på kampen tidligt, så de unge Nordsjælland-spillere ikke kommer til at lugte blod, for så kan det blive en yderst vanskelig kamp. Hvis GOG spiller op til niveauet, burde det dog blive til en sejr hjemme i GOG Arena foran det altid livlige hjemmebanepublikum.

 

Dato og tid:

Kampen spilles lørdag d. 14 klokken 16.00 i GOG Arena. Kampen vises ikke på TV, men vi kører liveupdate på Facebook.

 

Sagt om kampen:

”Det bliver en rigtig spændende kamp, hvor de kommer med alt, hvad de overhovedet har. De har måske ikke fået så mange point som andre hold, men de har spillet gode og tætte kampe mod alle, også topholdende. ” – Niclas Kirkeløkke

 

Husker du:

Tilbage i 2008 tabte GOG stort på udebane til Nordsjælland. Det sjællandske hold tog en solid 31-23-sejr over et GOG-mandskab, som året forinden havde været i DM finalen. Med på Nordsjælland-holdet var ingen ringere end Chris Jørgensen og Mark Strandgaard, der som bekendt spiller i en gul trøje i dag.