Tilbage til oversigt

Optakt: GOG – Skive

GOG kom endelig tilbage på sejrssporet, da HC Midtjylland onsdag blev sendt tilbage til Herning uden point på kontoen. Sejren var dog langt fra overbevisende, og GOG kæmpede en brag kamp for at få spillet til at fungere igennem hele kampen. Til sidst var det heldigvis nok, og med en fantastisk redning fra Frank Mikkelsen, da det var allermest kritisk, sikrede holdet sig det tredje point i ud af seks mulige i det travle juleprogram.

 

Nu skal holdet på jagt efter de sidste to, inden julefreden for alvor kan sænke sig over GOG Arena. Dagens modstander er Skive Håndbold, som igennem hele sæsonen har haft det svært i Boxer Herreligaen. Vi skulle et godt stykke ind i sæsonen, før det nordjyske hold kunne sikre sig sæsonens første point, men så er der faktisk kommet flere bemærkelsesværdige resultater indtil nu. Skive tog til Aarhus umiddelbart efter, at holdet fra smilets by havde booket plads til årets final 4. De fleste havde forventet, at Aarhus ville ride videre på pokalsuccesen mod upåagtede Skive, som på dette tidspunkt stadig stod noteret for et stort rundt nul i tabellen, men Skive ville det ganske anderledes. 24-30 lød cifrene, da kampen sluttede og årets første store overraskelse var dermed en realitet. Siden har Skive fulgt op med en fornem sejr i Aalborg og på hjemmebane mod Skanderborg, mens de i sidste runde var tæt på at hente yderligere point i Skanderborg. En fornem udebanestime, der helst ikke skal blive en vane for Skive, når de lørdag skal besøge GOG i sæsonens andet opgør.

 

Årets første kamp mellem de to mandskaber blev en meget ensidig affære. Efter en af årets længste ture i bussen, kunne GOG meget fortjent tage to point med retur i en 30-17-sejr. Det var i denne kamp et Skive-hold, der havde utrolig svært ved at finde åbningerne i forsvaret ved GOG, mens den gule kontramaskine bare tordnede derudaf. Minik Dahl Høegh var i hopla under dette opgør, hvor han bankede ti kasser ind mod et forsvarsløst hjemmebanehold.

Siden den gang er der dog sket utroligt meget. Både Toudahl og Mads Øris er kommet tilbage på holdet, og det har løftet spillet gevaldigt. Der er lagt op til en meget mere tæt kamp denne gang, men GOG burde stadigvæk have en klar favoritværdighed hængende over hovedet. Vi opfordrer alle til at komme i hallen og hjælpe drengene på juleferie med to point.

 

Dato og tid:

Kampen fløjtes i gang lørdag d. 19/12 klokken 16.00. Kampen sendes ikke på TV, men vi kører liveupdate på Facebook endnu en gang.