Tilbage til oversigt

Optakt: GOG – Sønderjyske

I sidste uge blev det til et ærgerligt nederlag i Holstebro mod Team Tvis. Kampen blev en blandet affære, hvor de gule viste sig fra både sin bedste og værste side. Bedst var en flot første halvleg, hvor holdet endnu en gang formåede at spille et vildt tempo, som kastede 20 kasser af sig efter 30 minutter. Værst var anden halvleg, hvor det blot blev til seks scoringer og en omgang forkrampet håndbold, hvor ikke meget ville lykkedes. Der er ingen tvivl om, at hvis GOG havde fortsat tempoet i anden halvleg, så havde holdet også taget to point med hjem. Det blev det ikke til, og derfor går holdet nu ind til de næste tre hjemmekampe med et ærgerligt nederlag i baggagen.

 

Første modstander på syv dage er Sønderjyske, som kommer til GOG Arena med en frisk sejr i seneste opgør mod Nordsjælland. Holdet fra Sønderjylland har generelt gjort det glimrende i denne sæson, og de er således en del af det tætte felt i Boxer Herreligaen, hvor syv hold netop nu er inden for tre points forskel. Inden lørdagens kamp er Sønderjyske placeret på sjettepladsen med et point mere en dagens værter. Undervejs i sæsonen er det blevet til flere flotte resultater for Sønderjyske, som har gjort det glimrende på hjemmebane i ligaen. Det er dog også værd at bemærke, at de fleste af Sønderjyskes point bliver hentet på hjemmebane, og der er ikke kommet mange point på kontoen fra udebaneturene. Dette er selvfølgelig noget GOG har i baghovedet før lørdagens kamp, men kigger man i statistikkerne, så bliver det alligevel en yderst tæt kamp.

 

GOG og Sønderjyske har det nemlig med at spille tætte kampe mod hinanden, og første opgør i denne sæson var ingen undtagelse. Her blev det til uafgjort efter en hektisk afslutning og en Anders Petersen redning i sidste sekund. I sidste sæson blev det også til uafgjort i GOG Arena, mens Sønderjyske trak det længste strå på hjemmebane med 35-34. Skal man tro historiebøgerne, kan vi altså forvente en af de kampe, hvor det hele først afgøres i sidste sekund, og hvor de fleste vil sidde helt ude på kanten af sædet. Vi håber selvfølgelig ikke, at Sønderjyske til sidst trækker det længste strå igen, og derfor opfordrer vi alle til at bakke op om drengene i denne første kamp i det tætte juleprogram.

 

Dato og tid:

Kampen spilles lørdag d. 12/12-2015 klokken 16.00 i GOG Arena. Kampen sendes ikke i TV, men vi live opdaterer på Facebook.

 

Sagt om kampen:

– Jeg forventer, at tilskuerne endnu en gang bliver vidne til en spændende kamp mod Sønderjyske, for sådan plejer det altid at gå, når de to mandskaber tørner sammen. Vi er tilbage i vante rammer igen efter tre udekampe i streg, og det skal meget gerne udnyttes til to point denne lørdag – Lars Hald

 

Seneste indbyrdes kampe:

5/9-2015. Sønderjyske – GOG: 23-23

17/12-2014. GOG – Sønderjysk: 24-24

13/9-2014. SønderjyskE – GOG: 35-34

18/12-2013. SønderjyskE – GOG: 29-29