Tilbage til oversigt

Optakt: GOG – Team Tvis Holstebro

GOG fik i onsdags den optimale optakt til sæsonstarten i Boxer Herreligaen, da det blev til en pligtsejr på udebane mod Randers i pokalturneringen. Dermed fik holdet tanket den nødvendige selvtillid, før holdet starter stærkt ud i den nye sæson mod svære modstandere.

 

Første modstander i den nye sæson hedder Team Tvis Holstebro. De to hold mødtes i en træningskamp til Skjern Bank Cup, og her blev det til et snævert etmåls nederlag til GOG. Sidste sæson i gruppespillet fik GOG en etmåls-sejr på udebane i Holstebro, mens de tabte stort på hjemmebane med 26-18. Nederlaget kom på dagen, hvor den nye tribune skulle indvies i GOG Arena, og Tvis spolerede altså det, der ellers skulle have været en gul festdag. De gule vil derfor med garanti være opsatte på revanche mod holdet fra Holstebro. 

 

Team Tvis Holstebro var ligesom GOG i aktion i pokalturneringen i onsdags. Her var de oppe imod nyoprykkede Nordsjælland i et tæt opgør, som endte med en to-måls sejr til Team Tvis. Tvis træner, Patrick Westerholm, udtalte efter kampen til Tvis’ hjemmeside, at det var fint med en spændende kamp for holdet. Han føler således, at den tætte kamp kan klæde spillerne godt på, inden det går løs i herreligaen.

 

Spørgsmålet er så bare, hvem af de to hold, der har fået mest ud af opstartsfasen og pokalkampene? Det vil uden tvivl være to sultne mandskaber, der går efter en sejr i mandagens opgør. Tilskuerne kan meget vel have et brag af en håndboldkamp i vente på mandag i GOG Arena. Vi håber på, at GOG står distancen og kommer godt fra land i Boxer Herreligaen.

 

Dato og Tid:

Kampen spilles på hjemmebane i GOG Arena mandag d. 31/8 klokken 19.30

 

Seneste fem indbyrdes kampe:

15/8-15. Team Tvis Holstebro – GOG: 32-31

28/12-14. Team Tvis Holstebro – GOG: 26-27

25/9-14. GOG – Team Tvis Holstebro: 18-26

17/4-14. Team Tvis Holstebro – GOG: 34-28

15/3-14. GOG – Team Tvis Holstebro: 30-27