Optakt: HC Midtjylland – GOG

Øv, øv og atter øv. GOG tabte lørdag den svære udekamp mod Mors-Thy med et enkelt mål. Kampen blev en tæt affære, hvor GOG flere gange var oppe at føre med et par mål, men lige lidt hjalp det. I den sidste periode af kampen formåede holdet ikke at score mål, og det blev dyrt. Søren Haagen ramte en af de store dage i Mors-Thy-målet, hvor han i perioder af kampen lukkede fuldstændig af, og det var tydeligt, at han var ekstra opsat på at bevise sit værd mod sin gamle klub. Espen Christensen i GOG-målet ville ikke stå i skyggen af sin kollega, og han endte faktisk med en redningsprocent på 44 % efter kampen. Det er helt klart et af de få lyspunkter i kampen, at den norske målmand for alvor ser ud til at være tilbage i topform efter en lang periode med skader.

GOG har ikke lang tid til at slikke sårene fra lørdagens kamp, for allerede tirsdag går det løs igen mod HC Midtjylland. HC Midtjylland har dog ikke haft fordel af en længere pause, da de ligeledes spillede lørdag. Her sejrede de på udebane mod Nordsjælland i endnu en tæt kamp, der endte 26-27. Det er altså to hold med vidt forskellige udgangspunkter, der mødes denne tirsdag. GOG er sultne efter revanche og HC Midtjylland vil gøre alt for at ride videre på sejsbølgen, når de denne gang har fordel af hjemmebane mod GOG.

HC Midtjylland har overrasket i denne sæson og har gjort det glimrende indtil videre. Et af sæsonens største resultater kom, da holdet sendte KIF Kolding København ud af årets Santander Cup og ligesom GOG bookede billet til næste års Final 4 stævne i Arena Fyn. Resultatet var måske en smule overraskende for de fleste, men faktum er, at HC Midtjylland allerede tidligere havde fundet formlen på sejr over mesterskabsfavoritterne i Boxer Herreligaen med en 25-24-sejr d. 21/9. Sejrene over KIF sår dog ikke alene, for ud over de flotte hjemmebanesejre har holdet blandt andet besejret Aalborg på udebane, og det er altså et hold, som både skaber resultater ude og hjemme.

De fleste husker nok kampen på hjemmebane i sidste sæson, hvor Kasper Kildelund sikrede et point i sidste sekund og dermed en plads i slutspilet. Kampen står dog ikke alene, for de to hold spiller per tradition ekstremt tætte kampe mod hinanden, og det kan du se i oversigten nedenunder. GOG skal tilbage på sporet i Boxer Herreligaen, men det står næsten skrevet i stjernerne, at vi igen skal sidde helt ude på spidsen af stolen i endnu en tæt kamp. Vi håber selvfølgelig, at GOG denne gang kan trække det længste strå til sidst.

Dato og Tid:

Kampen spilles tirsdag d. 24/11-2015 klokken 20.30 i Messecenter Herning. Kampen sendes live på TV2 Sport.

Sagt om kampen:

”Jeg spillede jo ikke med i nogle af kampene sidste år, men derfor fulgte jeg med i de tætte opgør alligevel. GOG plejer altid at spille fantastiske og utroligt tætte kampe mod HC Midtjylland, og det forventer jeg egentlig kommer til at ske igen tirsdag”. – Andreas Holst