Tilbage til oversigt

Optakt: Mors-Thy – GOG

I sidste spillerunde sejrede GOG fortjent 30-26 over Nordsjælland Håndbold i GOG Arena. Det var en af de kampe, som skulle vindes, og det blev den heldigvis også i sikker stil. Selvom Nordsjælland flere gange kun var nede med to mål, så formåede de aldrig at gøre kampen spændende, og derfor kunne de gule sætte to velfortjente point ind på den sultne pointkonto. Sejren kom på et godt tidspunkt, da det i runden forinden var blevet til nederlag på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg, og det betyder, at ligaen stadigvæk er tæt som aldrig før. Før 12. spillerunde startede var de første otte hold inden for fire points afstand, og det kan betyde, at en sejr kan give et kæmpe spring i den samlede stilling. Omvendt er der også nogle klare ulemper ved en så tæt liga, da det senere på sæsonen kan give en voldsom kamp om slutspilspladserne, hvis stillingen stadig er intakt der.

 

Et af de hold, som ikke er i top otte, er Mors-Thy. Men selvom holdet netop nu er placeret tredje sidst i Boxer Herreligaen, så er det bestemt et hold, der skal tages alvorligt, især på hjemmebane. Rejsen til Jyske Bank Mors Arena er en af de længste for GOG i Boxer Herreligaen, og hvis hjemrejsen sker uden point i baggagen, bliver den pludselig dobbelt så lang. Banen i Mors er en af de mest frygtede i landet, og det er således ikke for sjovt, at den i folkemunde går under navnet ”Bette Balkan”.

 

I år er det blandt andet blevet til sejr over topholdet fra Aalborg Håndbold på hjemmebane, mens holdet også fik en fin skalp i starten af sæsonen med uafgjort på udebane mod KIF Kolding København. I den seneste spillerunde tabte Mors-Thy med de klare cifre 27-15 til Aarhus Håndbold, og vil derfor helt sikkert være sultne efter at vaske den plet væk, når de lørdag byder GOG op til dans klokken 17.10. Sidste sæson vandt GOG på udebane mod Mors-Thy, men tabte til gengæld på hjemmebane. Derfor må holdet være advaret om truslen og gå ind til kampen med respekt for modstanderholdet. Hvis GOG spiller op til sit bedste, er det dog muligt at få point med hjem, og det satser vi selvfølgelig på denne lørdag.

 

Dato og Tid:

Kampen spilles lørdag d. 21/11-2015 klokken 17.10 i Jyske Bank Mors Arena.

 

Sagt om kampen:

”Vi kan ikke tillade os at undervurdere nogen hold i den her liga. Det har vist sig som ren lotto nogen gange, og alle slår alle på kryds og tværs”, – Espen Christensen

 

Seneste ligakampe

19/2-2015. Mors-Thy – GOG: 26-29

4/10-2014. GOG – Mors Thy: 27-30

22/2-2014. Mors-Thy – GOG: 26-27

9/11-2013. GOG – Mors-Thy: 27-25