Tilbage til oversigt

Optakt: Randers HH – GOG

Årets første betydningsfulde kamp er på skemaet onsdag d. 26/6. Her starter landspokalturneringen, også kaldet Santander Cup,  når GOG træder direkte ind i turneringens 1/8-dels finaler.

 

Opstarten til den nye sæson har været præget af mange træningskampe for GOG, hvor holdet blandt andet har spillet Skjern Bank Cup og flere træningskampe rundt omkring i de fynske haller. I den sidste træningskamp op til sæsonstart spillede holdet 31-31 i ”kampen om Fyn” mod Otterup.

 

Træningskampene har alle været præget af en del udskiftninger, så derfor er det også svært at sige, hvor holdet reelt står inden sæsonstart. Dette bliver vi dog forhåbentligt blive meget klogere på efter pokalkampen, når modstanderen hedder Randers HH.

 

Randers HH er placeret i landets næstbedste række, hvor de hele sidste sæson lå placeret i den bedste halvdel af ligaen. Da sæsonen var slut, skulle Randers HH ud i to oprykningskampe mod Skanderborg. Kampene blev en drabelig affære, og desværre for Randers-mandskabet, så endte kampene altså med en samlet sejr til Skanderborg. Opgørene fik et stort efterspil, hvor Randers endte med at indgive protest til DHF. Sagen endte dog med, at protesten ikke blev hørt, og dermed venter der nu endnu en sæson i 1. division.

 

Det vil med garanti blive en svær opgave for GOG-holdet på udebane i Randers. Hjemmeholdet vil helt sikkert forsøge at bevise, at de sagtens kan bide skeer med holdende fra landets bedste liga. En sejr kan give et uvurderligt boost for hjemmeholdet i en sæson, hvor de igen skal jagte oprykning. Når det er sagt, så burde opgaven ikke være umulig for GOG-holdet, som vil gå benhårdt efter en sejr i årets første betydningsfulde kamp.

 

Skader: Kenneth Dahl er ikke med i kampen.

 

Dato og tid: Kampen spilles 26/8 klokken 19.00 i Randers.