Tilbage til oversigt

Optakt: Skive – GOG

 

Årets anden udekamp i Boxer Herreligaen står for døren. Den første kamp blev lidt af et drama, hvor GOG endte med at fighte sig til et enkelt point i Sønderborg efter at have været bagud med 4-5 mål i hele anden halveg. Det point er også det seneste, som er tikket ind på den sultne konto for de gule, hvor der stadig står et nydeligt 3-tal efter de første tre runder. Det skyldes som bekendt sidste rundes kamp. Her måtte holdet desværre kapitulere mod et bundrutineret Kolding-mandskab på hjemmebane, som havde marginalerne på deres side i en spændende afslutning.

 

Holdet har ikke lagt skjul på, at søndagens kamp helst skal indbringe to point, men samtidigt er der respekt for modstanderen, som ikke giver sig uden en rigtig herrefight. Det er bestemt ikke et let sted at spille, og mange hold har tidligere haft problemer på den kompakte hjemmebane. Modstanderen er Skive Håndbold, som er nyoprykkede til Boxer Herreligaen i denne sæson. Indtil videre er det ikke blevet til point i de tre første runder for Skive, men i sidste runde var det meget tæt på mod Nordsjælland. Her var holdet på besøg i Helsinge og kæmpede flot igennem hele kampen, mens de virkelig gav Nordsjælland noget at tænke over.

 

Med denne kamp i tankerne og et synligt bevis på, at holdet kan være med på højeste niveau, så vil det med garanti også være et oplagt mandskab, som løber på banen søndag. For GOG handler det derimod om, at komme op i omdrejninger fra kampens start, og hvis det lykkedes, så burde det også blive til to point i årets anden udekamp.

 

Sagt om kampen:

– Jeg forventer og tror, at vi er i stand til at vinde den kamp, men det bliver ikke en walkover. Vi skal helst have det hele til at fungere fra start, men hvis vi ikke er til stede, så får vi altså ikke noget med derfra, for de spiller noget ganske fint håndbold. – Jakob Larsen

 

Dato og tid:

Kampen spilles søndag d. 20/9-2015 klokken 14.00 i Skive Hallerne. Kampen vises ikke på TV, men der vil være liveupdate på Facebook.