Tilbage til oversigt
Liga

Optakt: Skjern gæster udsolgte Gudme

Lørdag eftermiddag står GOG overfor Skjern på hjemmebane i en kamp, der lover at være intens og betydningsfuld for begge hold, der har navigeret gennem en udfordrende første del af sæsonen. For Skjern har landsholdspausen ikke kun været en pause, men også en tid til forandring med skiftet af cheftræner. Dette gør besøget fra Skjern ekstra motiveret, da de søger at genopfinde sig selv under ny ledelse.

Efter fredagens træning delte GOG’s træner, Thomas Brandt Nyegaard, sin begejstring for at vende tilbage efter landsholdspausen. Hvortil, han påpegede, at det var rart at se de fem landsholdsaktuelle spillere komme tilbage fyldt op med selvtillid. 

Det seneste møde mellem de to hold fandt sted tilbage i foråret i slutspillet, hvor GOG dominerede med en sejr på 37-30. Men en halv sæson senere er begge hold gennemgået betydelige forandringer med tilføjelsen af nye ansigter og frisk energi på begge holdenes bænke. Dette gør kampen endnu mere spændende, da man kan forvente nye taktiske tilgange og spændende dynamikker.

I løbet af ugen har GOG mandskabet finpudset detaljer og tanket ny energi til den sidste halvdel af sæsonen. Thomas Brandt Nyegaard afsluttede ugen med klare ord om holdets fokus i den kommende tid. “Vi er klar til den sidste 1,5 måneds tid, hvor det eneste fokus er at fortsætte med at knokle på og vise alle, hvad GOG står for.” Dette vidner om holdets dedikation og vilje til at kæmpe for succes, og det lover godt for en intens kamp lørdag eftermiddag.

Så, når fløjtet lyder lørdag eftermiddag, vil det ikke kun være en kamp mellem to håndboldhold, men en duel mellem to rivaler, der begge søger at genvinde momentum og dominans i denne sæson.

Kampen kan følges på tophåndbold appen, og der er kampstart kl 15.00