Tilbage til oversigt

Optakt til aalborgkampen

Kl. 19.30 fløjtes opgøret mellem GOG og Aalborg Håndbold i gang i Ringe Fritidscenter.

 

GOG drengene er ved at komme ovenpå igen efter en hård weekend i Jylland. Mandag blev der styrketrænet, tirsdag blev der kastet med bold og onsdag igen en styrketræning. Holdet har derfor fået restitueret og er klar til kamp mod danmarksmestrene.

GOG må stadig undvære Minik Dahl Høegh, mens også Mark Strandgaard må sidde over i dag pga. hans knæskade fra weekenden. En scanning har heldigvis vist at der ikke er noget alvorligt galt, og det forventes at Mark er med i næste weekend når turen går til træningsstævne i Lalandia.

De tre U19 drenge er stadig i Ungarn, hvor de gør det forrygende. Vi glæder os dog til at de kommer hjem og støder til den resterende trup.

 

Aalborg Håndbold er regerende danmarksmester og det er naturligvis en stor mundfuld for det nyoprykkede GOG-hold. Stjerner som Håvard Tvedten, Johan Jakobsson og vores egen danske landsholdsspiller, Mads Mensah pryder det forrygende hold.

Det vil derfor kræve en jætteindsats fra de gulblusede at følge med stjernerne, men vi er fuld af optimisme, og kampen er endnu en god mulighed for, at måle sig med de bedste inden sæsonen for alvor går i gang.

 

Vi håber så mange vil dukke op og støtte holdet.