Tilbage til oversigt

OPTAKT TIL FØRSTE LIGAKAMP

På søndag skydes GOG’s ligasæson i gang på udebane mod Nordsjælland Håndbold.

 

Nordsjælland er en lidt speciel størrelse. De rykkede ud af ligaen sidste år, men fordi Viborg trak deres hold, fik det nordsjællandske hold en chance til. På daværende tidspunkt var et halvt hold allerede stoppet på grund af nedrykningen, og klubben var ved at ruste sig til en tur i første division. Men da ligapladsen blev tilbudt, blev der handlet hurtigt og hentet forstærkninger rundt omkring fra andre ligaklubber.

De mest fremtrædende nye spillere er Luka Mitrovic, som er kommet til fra Skive. Luka er serbisk landsholdsspiller og spiller bagi. Udover ham er der kommet to stærke islændinge fra Sønderjyske. Atli Ingolfsson og Anton Rünarsson er henholdsvis streg og playmaker, og er der noget islændinge er kendt for, er det at kæmpe til blodet sprøjter. Mads Bjørn Eriksen er kommet til fra Skanderborg og allroundspilleren har i flere år begået sig i ligaen for Skanderborg og Sønderjyske. Sidst men ikke mindst er der kommet en gammel kending af GOG. Henrik Overby er nemlig i denne sæson skiftet fra TMS til Nordsjælland, og ligesom islændingene, er Overby kendt for at kæmpe til det sidste.

 

Fight, vilje og energi er kendetegnende for det nye Nordsjælland. Det er et ungt hold der ligesom os selv vil ud over stepperne. De løber på alt, og hvis de gule ikke er klar fra start, og klar til at tage imod nogle øretæver, så kan det godt blive rigtigt svært i Helsingehallen.

 

Vores drenge glæder sig som små børn til igen at være med i det forjættede land. Der er ingen tvivl om, at det byder på store udfordringer igennem sæsonen, og en tilvænning til større, stærkere og hurtigere modstandere bliver nødvendigt. Men spillere og trænere er klar til at tage udfordringen op, og vil kæmpe med alt hvad de har kært. Første udfordring er altså på søndag kl. 16.00 i Helsingehallen.

De næste to dage vil vi her på hjemmesiden bringe en spillers forventning til kampen og dagen efter cheftrænerens.