Tilbage til oversigt

Optakt til århuskamp

Et topopgør venter på fredag. GOG skal en tur til smilets by og tage kampen op med Århus Håndbold.

Århus er ligesom GOG kommet rigtigt godt fra start. De lagde ud med at vinde supercuppen over Ålborg. Her efter slog de på hjemmebane Tvis Holstebro relativt sikkert, og endeligt vandt de på ”bette Balkan” over Mors Thy. Alle tre stærke modstandere, hvor man må tage hatten af for de hvidblusede århusianere. Det var ellers en halvsløj optakt til ligasæsonen Århus har haft. Nederlag i stort set alle træningskampe fik folk til at snakke om, de nu var så stærke, som de sluttede af sidste år. Den snak er i de tre første kampe blevet gjort til skamme.

 

Århus har mange profiler, men hvis man skal pege på nogle af de største, kan man ikke komme uden om Jan ”Tromle” Nielsen i målet. Den gamle rutinerede ræv har evnen til at vinde kampe på egen hånd for Århus, og det er derfor nødvendig, at GOG’s skytter er super koncentreret, når de skal prøve at passere ham.

Mads Lind er en anden af de store profiler. Mads er synonym med Århus Håndbold og en rigtig klubdreng. Han binder holdet sammen i forsvaret og er samtidig brølstærk på stregen i angrebet.

Rune Ohm er kommet til fra Sønderjyske, hvor han sidste år fandt sin anden ungdom. Han spillede en helt forrygende sæson og lavede mål på samlebånd. I år skal den venstrehåndede højre back fortsætte de flotte takter i Århus, og det viste han da også oppe i Mors, hvor han lavede 10 mål.

Den sidste der skal nævnes, er ikke en spiller men træner Erik Veje. Han var en lynende intelligent spiller da han selv var aktiv, og det har han taget med på trænerbænken. Han formår, at få det maksimale ud af det materiale han har til rådighed hver sæson.

 

GOG er kommet forrygende fra start med to sejre over Nordsjælland og Skanderborg. De skal forsøge at fortsætte sejrsstimen i Århus, og drengene er klar på at tage udfordringen op. Kasper Jørgensen blev ramt af en lille fiberskade i læggen i sidste hjemmekamp, og Snorri er stadig tvivlsom med en dårlig finger. Begge bliver testet umiddelbart inden kampstart, og vi håber de kan spille, men det er en lang sæson, og der skal ikke tages nogen chancer.

 

Sidste sæson tabte de gule knebent til Århus i pokalen. Det nederlag vil vi rigtigt gerne revanchere, men Århus må stadig betegnes som favoritter i egen hule.

Kampen fløjtes op kl. 18.30 i NRGI Arena.