Tilbage til oversigt

OPTAKT TIL SKANDERBORG

På lørdag kl. 16.00 fløjtes der op til første håndboldligakamp i GOG Arena i år. Skanderborg Håndbold kommer på besøg, og efter vores flotte start oppe i Nordsjælland, skal vi se om vi kan fortsætte de flotte takter.

Det er altid dejligt at spille i GOG Arena, og spillerne glæder sig til igen at spille på hjemmebane. Det er første håndboldligakamp i tre et halvt år i Gudme, og vi håber, at mange kunne tænke sig at komme og se håndbold fra øverste hylde igen.

 

Skanderborg Håndbold er et spændende ungt hold. De har et fantastisk samarbejde med SHEA, et håndboldakademi, hvor flere af de nuværende spillere på ligaholdet og slået deres folder.

Siden de i foråret 2011 rykkede op i ligaen igen, har de leveret nogle rigtigt flotte præstationer. De grønblusede har flere gange drillet de rigtigt store hold, og sågar slået blandt andet BSV i 2011. Både i 2012 og 2013 er de endt som nummer 11 i relativ sikker afstand til nedrykningen. Det er derfor et hold, som man absolut skal have stor respekt for i GOG.

 

Skanderborg er kendt for deres ekstremt hurtige spil. De har mange spillere der er rappe på fødderne. De er suppleret af nogle store fysisk stærke folk, som kan dele øretæver ud.

 

Drengene er klar på at gøre alt for at tage deres anden sejr i ligaen, og de håber på lidt hjælp fra publikum. Så kom i hallen og støt “den gule hær” til to point.