Tilbage til oversigt

Optakt til TMS Ringsted

Efter en super flot kamp på en meget svær udebane i BSV, skal GOG’erne se, om de kan fortsætte det flotte spil mod et af de formodede bundhold.

 

Ringsted har endnu deres første point til gode i ligaen, og det er derfor et sultent hold de gule skal møde.

TMS har altid været kendt for deres gode hjemmebane i Ringstedhallerne. Det har for mange hold været et svært sted at spille, og spillerne er altid super tændt, når de træder ind på eget halgulv. Det bliver derfor ingen nem opgave for GOG, at hive to point med hjem til Fyn.

Ringsted er et fint mandskab, der bortset fra et stort nederlag på udebane til Kolding ikke har tabt ret stort i de resterende kampe. Det er et hold bygget op om playmakeren Rune Poulsen der er en meget klog spiller. Hans samspil med især stregspiller Rasmus Wegmann har høj klasse, og det skal GOG-holdet have styr på for at øge muligheden for sejr. Derudover er ringstedholdet kendt for et aggressiv 6-0 forsvar, hvor målmand Mathias Olsson altid har gode arbejdsbetingelse og evnen til at lukke helt af.

 

For vores eget vedkommende har vi haft to forrygende kampe mod Kolding og BSV. Det er dog også en af de helt store udfordringer for det unge GOG-hold. Tit sker der det, når man har mødt to tophold, præsteret på et højt niveau, og så skal møde et formodet bundhold, at koncentrationen svigter. Man kan måske ikke sætte sig helt så højt op, og føler at det nok skal komme af sig selv. SÅDAN ER DET IKKE. Ligaen er utrolig stærk, og hvis man ikke er 100% til stede, så kan alle slå alle. Udover det, er det en ekstrem vigtig kamp, da det er et hold, som er konkurrent til en af de yderste slutspilspladser. Kampe mod BSV og Kolding er sjove og også vigtige, men det er kampe mod TMS som bare SKAL vindes, hvis vi vil i slutspillet. Derfor er det også et koncentreret og opsat hold der tager til Midtsjælland onsdag aften.

Kampen fløjtes op 19.30 i Ringstedhallerne.