Tilbage til oversigt

Optakt til TSØ-kamp

Kl. 19.30 fløjtes træningskampen i gang mellem GOG og TSØ. Holdet er i denne weekend på træningslejr i Lalandia, Rødby, hvor formen skal fintunes frem mod ligastart i næste weekend.

 

Den første modstander er som sagt TSØ. Et hold som GOG har ligget i række med de sidste to år. Det første år i første division blev det til et uafgjort resultat samt et nederlag. Mens det andet år bød på to sikre sejre.

 

Det er et stærkt hold som har flere spillere der før har stiftet bekendtskab med ligaen. Et par af de store profiler for Sydhavsøerne er Ronnie Vilstrup og Nikolaj Frejlev. Ronnie som før slog sine folder i Århus GF på deres ligahold, og Nikolaj som gennem flere sæsoner har vist hvilken fremragende målmand han er.

 

Det er et hold som må betegnes som en af favoritterne til at spille med om oprykning til ligaen i den kommende sæson, så det bliver spændende, at se om drengene har rystet kampen mod Aab af sig og viser noget af det fremragende spil fra kielkampen.

 

GOG stiller op uden Mark Strandgaard, Minik Dahl Høegh og de tre U19 VM-drenge. Mark er næsten kommet sig over det lille vrid i knæet han pådrog sig i lemvigkampen. Minik får muligvis sæsondebut i en af kampene i Lalandia da skulderen er tæt på god igen, men ikke i aften.

 

I kan læse referat af kampen senere i aften.